Obavijesti

Sport

Komentari 4

Igrao je s Vrsaljkovim ocem i Renom, sad brani i s 52 godine

Igrao je s Vrsaljkovim ocem i Renom, sad brani i s 52 godine
1

Radenko Šimunov branio je za Primorac iz Biograda na otvorenju Treće HNL - Jug kod Jadrana Luke Ploče. Inače je trener golmana, ali ovaj put morao je stati na gol. I s 52 godine je oduševio

Nogometaši Jadran Luke Ploče pobijedili su Primorac iz Biograda 2-1 u prvom kolu nove sezone Treće HNL - Jug. I to bi bila vijest samo za navijače tih klubova i one zagriženije zaljubljenike u naš niželigaški nogomet da na toj utakmici nije zaigrao gospodin od - 52 godine.

Radenko Šimunov branio je za Zadar u sezoni 1988/89., bio je suigrač Rene Sinovčića i Mladena Vrsaljka, oca današnjeg reprezentativca Šime, a 30 godina poslije i dalje brani, sad za biogradski Primorac.

[MOŽE ŠIMUNOV I SA 52] Na gostovanju Primorca kod Jadrana od prve minute na golu gostiju je Radenko Šimunov, rođen...

Objavljuje 3. HNL jugNedjelja, 1. rujna 2019.

Šimunov nije prvi golman kluba, nego je pomoćnik Jugu Dominisu i uskače prema potrebi. A ona se ukazala i u Pločama. I Radenko je posao odradio jako dobro, iskazao se s nekoliko atraktivnih parada, ali suigrači u napadu nisu bili tako raspoloženi.

Uzor mu je Ivan Katalinić, nogomet je počeo igrati u Bagatu, Messi mu je ispred Ronalda, navija za Barcelonu, vino preferira ispred piva, i to crno, knjigu voli više od kladionice, najdraži mu je film "Šalji dalje", najdraža pjesma "Kalelarga", a pjevači Oliver Dragojević i Tina Turner, kako je otkrio Narodnom listu.