To je to što me zanima!

Igrao s Messijem, Kovačićem i Brozom, a sad je košarkaš

Rodrigo Palacio nastupao je za Inter od 2012. do 2017. godine te je u 169 utakmica postigao 59 golova i asistirao 31 put. Igrao je i za argentinsku reprezentaciju s Messijem, zabio je tri gola...
Vidi originalni članak

Rodrigo Palacio (40) završio je nogometnu karijeru i počeo košarkašku. Argentinski napadač za reprezentaciju je nastupio 27 puta i zabio tri gola. Igrao je rame uz rame s Leom Messijem.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska pobijedila Austriju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nastupao je za Inter od 2012. do 2017. godine te je u 169 utakmica postigao 59 golova i asistirao 31 put.

Igrao je u profesionalnoj karijeri s nekoliko hrvatskih igrača; Mateom Kovačićem, Marcelom Brozovićem, Ivanom Perišićem, Markom Pajačom, Ivanom Jurićem... Posljednji nogometni angažman imao je do ljeta ove godine, kad mu je istekao ugovor s Bresciom.

Sad igra košarku za Polisportiva Garegnano Basket u četvrtoj talijanskoj ligi. Snimka jedne njegove utakmice pojavila se na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO Brozovića neće biti tri do četiri tjedna! HNS službeno potvrdio NEOČEKIVANI INCIDENT VIDEO Malijke zaprepastile sve na SP-u: Izgubile od Srbije pa se međusobno potukle u mix-zoni!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 27.09.2022.

    Fora vam je ovo cudjenje..... pa I Schumacher je bio vozac F1 a stradao na skijanju..... neki glumci postanu porno glumci i obrnuto.... 

  • NIKE 27.09.2022.

    Ovaj je baja igrao finale SP-a 2014.g.

Komentiraj...
Vidi sve komentare