Obavijesti

Sport

Komentari 28

Brozovića neće biti tri do četiri tjedna! HNS službeno potvrdio

Brozovića neće biti tri do četiri tjedna! HNS službeno potvrdio

Marcelo je prisilno izašao već u 18. minuti protiv Austrije, a ozlijedio je lijevi bedreni mišić. Udarac je doživjela Hrvatska, ali i Inter, koji će znatno oslabljeniji u utakmicu protiv Barcelone

Najgora moguća situacija dogodila se u prvom poluvremenu susreta Austrije i Hrvatske u Beču. Hrvatska je povela pa ekspresno primila za izjednačenje, a zatim ostala i bez motora vezne linije Marcela Brozovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Hrvatski navijači u Beču 01:17

Koliko je Marcelo važan našoj reprezentaciji ne treba puno naglašavati. Redovito pretrči najviše kilometara, svojim odlukama donosi stabilnost u kreaciji, a u defenzivi pokriva nedostatke suigrača odrađujući prljavi posao.

Pa je 20 tisuća hrvatskih navijača na Ernst Happel stadionu zanijemilo kada ga je izbornik Zlatko Dalić morao prisilno zamijeniti već u 18. minuti i uvesti Lovru Majera.

POGLEDAJTE OZLJEDU BROZOVIĆA

- Stražnja loža je otišla Brozoviću, sutra ćemo imati magnet. Neće ga biti minimalno tri do četiri tjedna - kaže nam Saša Janković, liječnik hrvatske nogometne reprezentacije.

A u panici je i talijanski Inter koji je izgubio najvažnijeg igrača sredine terena. Brozova ozljeda znači da će propustiti sudar Intera i Barcelone na Giuseppe Meazzi, koji je na rasporedu 4. listopada od 21 sat.

Probleme ima i Barca, njoj su se do sada ozlijedila četvorica tijekom Lige nacija. To su Frenkie de Jong, Jules Kounde, Memphis Depay i Ronald Araujo.