To je to što me zanima!

Igrao u PSG-u s Karabatićem i Hansenom, sad je stigao u Nexe

Zadnjih osam sezona igrao je u Francuskoj, počevši od Paris Saint-Germaina, kada je bio najbolje desno krilo prvenstva, pa preko Chamberyja i konačno St. Raphaela
Vidi originalni članak

Fahrudin Melić (37) novi je igrač Nexea. Iskusni Crnogorac koji igra na poziciji desnog krila stigao je kao zamjena za ozlijeđenog Frana Miletu koji, nažalost, više neće zaigrati ove sezone.

Melić je, štoviše, potpisao sve do 2023. godine, pa iako je u poznim godinama, u Našicama ne planira biti samo prolaznik. Zadnjih osam sezona igrao je u Francuskoj, počevši od Paris Saint-Germaina gdje je dijelio svlačionicu s Karabatićem, Omeyerom, Narcisseom, Abaloom, Hansenom te bio najbolje desno krilo prvenstva, pa preko Chamberyja i konačno St. Raphaela.

Dvije je sezone, pak, proveo u Gorenju, s kojim Nexe igra u trećem kolu Europske lige, upravo kod aktualnog trenera našičkog kluba Branka Tamšea. 

Našičani su, podsjetimo, vodeći u skupini nakon dva kola s dvije pobjede protiv Aixa i Sävehofa, a Melić bi debitantski nastup trebao imati za deset dana u Rijeci kod Zameta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vanek 02.11.2021.

    Šteta što je malo stariji, 37 godina nije cvijet mladosti, al dobro,pričekajmo s ocjenom dok ne počne igrati

Komentiraj...
Vidi sve komentare