To je to što me zanima!

'Igrat ćemo najbolji rukomet do sada i osvojiti nekoliko trofeja'

Kostur ekipe je ostao isti, tako da nam je puno lakše slagati ostatak momčadi pa smo se tako i pojačali s nekoliko novih igrača. Ovo je jedan spoj mladosti i iskustva, najavio je 'Cveba'
Vidi originalni članak

Treba se brzo prilagođavati ovim nesigurnim vremenima, vjerujem da su se svi dečki zaželjeli treninga i utakmica budući da je stanka bila preduga. Nikad nisam na pripreme došao s ovako puno očekivanja kao ove sezone i nadam se da će nas ova pošast ostaviti da bismo mogli odigrati jednu normalnu rukometnu sezonu. Mislim da ćemo ove godine igrati najbolji rukomet otkad sam ja u Našicama, najavio je u razgovoru za klupski Nexe TV Hrvoje Horvat, trener hrvatskih rukometnih viceprvaka iz Našica.

POGLEDAJTE VIDEO: Rukometaši ulovili morskog psa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nexe već dugi niz godina svoje predsezonsko okupljanje održava u Feričancima na travnatoj podlozi, a tako je i ove godine.

- Kostur ekipe je ostao isti, tako da nam je puno lakše slagati ostatak momčadi pa smo se tako i pojačali s nekoliko novih igrača. Ovo je jedan spoj mladosti i iskustva tako da možemo otići jako daleko. Uvjeren sam da ćemo ovu sezonu igrati na jednoj visokoj razini i da ćemo osvojiti nekoliko trofeja - kaže 'mali Cveba'. 

NAJ RUKOMETAŠICA OFTEDAL Cindra ipak bez nagrade: Landin je najbolji rukometaš svijeta

Naravno, sezona nije ništa manje neuobičajena za ostale klubove pa tako i za prvaka RK Zagreb, a u svemu zasigurno najviše pate sami igrači.

-  Svi klubovi se moraju nositi s ovakvim atipičnim stanjem i sigurno da to nije lagano igračima, a to im predstavlja jedan veliki izazov. Stariji igrači su u prednosti zbog velikog iskustva dok mlađi trebaju kontinuitet igranja da bi stekli određenu rutinu i samopouzdanje. Zbog toga smo dogovorili i veći broj prijateljskih utakmica koje bismo trebali odigrati u narednom periodu priprema - govori na početku  priprema, trener Hrvoje Horvat.

VIDEO: 'BILI SMO U ČUDU' Baby shark kod Splita: Hrvatski rukometaši ulovili morskog psa

Ergoviću treći mandat

Dodajmo kako je nedavno održana i izborna skupština kluba te je Josip Ergović na njoj izabran za predsjednika kluba po treći put.

- Nadam se da će ovaj mandat biti još bolji od prošlog, koji je bio bolji od pretprošlog. To znači da RK Nexe još uvijek raste i ide krupnim koracima naprijed. Igrali smo četvrtfinale Probat ćemo napasti Kup Hrvatske, ovoga puta se dogodila situacija na koju nismo mogli utjecati.  i imali spremnu ekipu za početak prvenstva - naglasio je Ergović po izabranju, a onda naglasio konkretne ciljeve: 

RANO JE ZA RUKOMET IHF odgodio Svjetsko klupsko prvenstvo, a neće ga ni biti?

Pešić pozitivan

- Probat ćemo napasti Kup Hrvatske, ovoga puta se dogodila situacija na koju nismo mogli utjecati - najavio je, a onda je stigla i jedna loša vijest: Živan Pešić je pozitivan na korona virus.

- Zbog kluba sam odradio test, iako nisam imao apsolutno nikakve simptome. Međutim, test je pokazao kako sam pozitivan. Nevjerojatno! Primjerice, moja majka i sestra s kojima sam cijelo vrijeme bio kod kuće poslije su testirane i njima je nalaz negativan. Baš mi je sve to nevjerojatno. S nestrpljenjem sam iščekivao početak priprema, kod kuće sam platio i privatnog trenera, individualno radio kako bi bio što spremniji, onda se dogodi ova glupost - požalio se srpski reprezentativac i pivot RK Nexea. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare