To je to što me zanima!

'Igrati bez publike je tužnije i od plesanja sa svojom sestrom'

Luis Enrique popljuvao je igranje utakmica bez gledatelja nakon stanke zbog pandemije korona virusa. Smeta ga što se mogu čuti uvrede na terenu i to je usporedio s plesanjem sa sestrom (?!)
Vidi originalni članak

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Luis Enrique (50) u jednom je intervjuu objavljenom u četvrtak kazao kako je igranje utakmica bez gledatelja tužnije od plesanja s vlastitom sestrom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- To je stvarno ružno, tužnije od plesanja s vlastitom sestrom. Gledao sam utakmice njemačke lige prošlog vikenda i stvarno je tužno kada možeš čuti uvrede pa se gubi intimnost velikih trenutaka - kazao je Luis Enrique.

Ipak, španjolski izbornik svjestan je kako gledanje utakmica barem putem malih ekrana daje utjehu mnogim ljudima diljem svijeta pogođenima pandemijom korona virusa.

STRAH KOVAČIĆEVA SUIGRAČA Kanté odbio trenirati: Korona ubija duplo više tamnoputih?!

- Moramo razumjeti kako se radi o globalnom biznisu koji generira mnogo novca iako je spektakl drugačiji kada se igra s publikom od onoga bez nje. Ako volite nogomet ili košarku, tada je gledanje toga sporta uvijek zanimljivo - dodao je španjolski izbornik.

(jt)

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 21.05.2020.

    Zdrav čovjek ima 1000 želja, a bolestan samo jednu. Da gleda sestru dok se kupa.

  • Guram Guram 21.05.2020.

    Tak smo se jednom ja i sestra napili konjaka pa išli plesat skupa. Kad se sjetim tih trenutaka, uvijek posjednem maloga na koljeno i kažem mu "Sine,brate, da ti ispričam kako sam upoznao tvoju majku"

  • blokirani_lovac 21.05.2020.

    Pokusao sam gledati Borusiju prosli vikend.... zaista glupo izgleda utakmica bez publike...

Komentiraj...
Vidi sve komentare