To je to što me zanima!

Iker otkrio loptu za finale Eura: Tango 12 inspirirana je 80-ima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tango 12 finale jedina je lopta koja je prošla tako temeljita testiranja u čak osam zemalja. Adidas ju je za Euro '12. razvijao pune dvije godine kako bi bila savršena
Vidi originalni članak

Španjolski golman Iker Casillas otkrio je loptu kojom će se igrati finale Europskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj. Tango 12 finale, tvrde iz Adidasa, jedina je lopta koja je prošla tako temeljita testiranja u čak osam zemalja. Adidas ju je za Euro 2012. razvijao pune dvije godine kako bi bila savršena u svakom pogledu.

Casillas je loptu predstavio u Madridu, a iz Adidasa kažu kako im je glavni cilj bio u loptu unijeti elemente lopti kojima se igralo 80-ih godina na velikim turnirima. Na njoj su nacionalne boje organizatora Eura, Poljske i Ukrajine. Prije početka Eura lopta kreće na virtualno putovanje preko Facebooka kroz preostalih 16 zemalja sudionica. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Vitalijklicko 10.05.2012.

    Kakva spanjolska pa oni nece ni cetvrtfinale proc POLUFINALE Hrvatska-Portugal Njemacka-nizozemska Pogle spanjolsku repku sami katalonci i realovci nezna se koji je gori daj molim testa pricas kakva spanjolska s

  • Dudu_1 10.05.2012.

    čovjek je realan... Mi nemamo nikakve šanse da dođemo do finala jer nemamo igru... Španjolci, Nizozemci nas mogu sa pola snage dobiti!

  • Vitalijklicko 10.05.2012.

    Ovo EURO 2012 ce bit jako napeto imam neki osjecaj da ce SRNA dici pehar

Komentiraj...
Vidi sve komentare