To je to što me zanima!

Ikeru su zatvorena vrata Reala, Wenger ga dovodi u Arsenal?

Golman Reala i španjolske nogometne reprezentacije Iker Casillas suočava se s teškim danima u karijeri. Zbog pada u formi na rubu je odlaska iz Kraljevskog kluba
Vidi originalni članak

Iker Casillas proživljava teške trenutke u karijeri i više nije na razini kakvoj je bio veći dio svog golmanskog života pa su tako sve češće glasine o odlasku iz Reala. Kao nova destinacija spominje se Arsenal.

Muke su za vratara Španjolske počele dolaskom Joséa Mourinha u Madrid. Odmah je počeo sa šikaniranjem kapetana i ponajboljeg vratara svijeta samo zato jer mu je "narušavao autoritet". Uz to su se poklopile ozljede i sjajna forma Diega Lópeza tako da je Casillas sve češće bio van planova.

I onda kad je dobio priliku, kao u finalu Lige prvaka, teško je pogriješio. A griješio je i protiv Nizozemaca, što je dokaz da nema više samopouzdanja kao nekad.

Prije četiri godine odveo je Španjolsku do naslova prvaka svijeta bravuroznim obranama te umalo srušio rekord po broju minuta bez primljenog gola na svjetskim prvenstvima. Izdržao je 477 minuta, a rekorder Walter Zenga je na 517 minuta.

Arsène Wenger očito cijeni sve što je Casillas postigao i želi takvu veličinu u Arsenalu.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Nishimura_Umri 07.07.2014.

    Bilo bi dobro

  • SR4 RM 07.07.2014.

    To su gluposti , covjek je izjavio 10000000000 puta da karijeru zavrsava u Realu a Perez je to potvrdio isto toliko puta!!!

  • 06.07.2014.

    Pao je u formi jer je branio samo LP i španjolski Kup.Murinhova fora koju je nastavio Ancelotti i čiji je cilj nepoznat. Za golmana se zna da mora imat kontinuitet i da je to jedna od najvaznijih stvari. Nije Iker jos za baciti jer nije u godinama u kojima mu prirodno slijedi pad,treaju mu dobre pripreme i povjerenje trenera i opet ce bit onaj stari,tj. najbolji !

Komentiraj...
Vidi sve komentare