To je to što me zanima!

'Ilegalca' Ljupka Petrovića policija poslala na odmor

Trener Sesvećana Ljupko Petrović još nema radnu dozvolu, a policija mu je rekla da je bolje da ne vodi momčad protiv Intera jer bi ga priveli
Vidi originalni članak

Trener Croatije iz Sesveta Ljupko Petrović nije vodio jučerašnju utakmicu 4. kola HNL-a između svog kluba i Intera u Zaprešiću jer nije mogao policiji pokazati svoju radnu dozvolu.
Prije utakmice su mu iz policije savjetovali da ne vodi momčad jer nema još radnu dozvolu, pa bi ga morali privesti ako sjedne na klupu. Baš to se dogodilo Kameruncu Tabiju, koji je odveden u policijsku postaju u Zaprešiću te je protiv njega započela prekršajna obrada.
Umjesto Petrovića, na klupi je sjadio pomoćni trener Igor Panadić.
- Policija nam je prije susreta rekla kako bi bilo bolje da Petrović ne vodi momčad jer nema radnu dozvolu i jer bi ga u tom slučaju morali privesti. Ishođenje radnih dozvola i za Tabija i za Petrovića je u tijeku, a zanimljivo da je policija odlučila reagirati baš prije početka utakmice - rekao je Panadić u SN-a i dodao da kako su svjesni da je to napravljeno prema nečijem nalogu, ali da ne želi imenovati tko je zatražio postupak.
Iako su Sesvećani vodili 2-0, Inter je preokrenuo rezultat i na kraju pobijedio 3-2.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • alpski srbin 18.08.2008.

    a našao si koga ćeš trenirati debilu jedan..

  • alpski srbin 18.08.2008.

    bježi srbine od ovih ustaša hebali te oni..SRBIJAA!

  • rođo1 18.08.2008.

    šale.-os vama na znanje petrović nije iz srbije već iz BiH mala brusnica.po ovom OSpredpostavljam dase radi o osijekua kada vam je igrao u osijeko i bio trenar tad stega slavili a danas je četnik za mene je bio i prie30godina ,ai danas.mala brusnica pravoslavno selo bizvodno od sl broda prek save........

Komentiraj...
Vidi sve komentare