To je to što me zanima!

Iličević golom sudjelovao u preokretu Kaiserslauterna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaši Kaiserslauterna uspjeli su nadoknaditi zaostatak 3-0 za Stuttgartom. Iličević je zabio drugi gol, a svih 90 minuta igrali su Srđan Lakić i Stiven Rivić
Vidi originalni članak

Velikim su preokretom, u kojem je važnu ulogu imao i naš Ivo Iličević, nogometaši Kaiserslauterna došli do boda (3-3) protiv Stuttgarta u 12. kolu njemačke Bundeslige.

Poveli su gosti iz Mercedeseova grada s 3-0 u 50. minuti, ali to im nije bilo dovoljno da sačuvaju prednost i dođu do četvrte prvenstvene pobjede. Preokret je u 58. minuti započeo Ilijan Micanski, a vodstvo gostiju je 18 minuta kasnije dodatno smanjio Iličević. Hrvatski reprezentativac se najprije riješio Cristiana Molinara, a potom snažnim udarcem lijevom nogom izvan kaznenog prostora pogodio bliži gornji kut Stuttgartova gola. Bod Kaiserslauternu je samo dvije minute kasnije donio Mathias Abel. I njemu je, kao i prethodnoj dvojici strijelaca, asistirao Christian Tiffert. Arthur Boka, Cacau i Christian Gentner iz jedanaesterca pogađali su za Stuttgart.

Za Kaiserslautern su igrala sva trojica hrvatskih nogometaša. Srđan Lakić i Stiven Rivić su igrali u napadu od prve minute, s time da je potonji izašao u 87. minuti, dok je strijelac Iličević ušao u igru u 52. minuti umjesto Jana Moraveka.

Preokretom je do boda došao i Schalke u gostima kod Wolfsburga koji je vodio s 2-0. Grafite je bio strijelac u 11., a bosanski nogometaš Edin Džeko je pomalo sretno ugurao loptu u mrežu u 33. minuti. No, već do poluvremena je smanjio Edu, da bi u 76. minuti, dvije minute prije isključenja domaćeg veznjaka Ashkana Dejagaha, na konačnih 2-2 izjednačio Klaas-Jan Huntelaar. Za Wolfsburg je u 84. minuti u igru, umjesto Grafitea, ušao Mario Mandžukić, dok je u gostujućem sastavu Ivan Rakitić igrao do 86. minute kada ga je zamijenio Erik Jendrišek.

Miro Varvodić primio je četiri gola u domaćem krahu (4-0) svoga Kölna protiv Borussije Mönchengladbach. Gosti su na taj način preskočili svoga subotnjeg suparnika i pobjegli s dna ljestvice na kojem se sada ponovno nalazi bivša momčad Zvonimira Solde. Spomenimo i da je Mato Jajalo odradio svih 90 minuta za Köln. Domagoj Vida je, pak, pobjedu svoga Bayera kod St. Paulija (1-0) promatrao s klupe.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zagi 10 14.11.2010.

    dečko je dobar igrač, nemojte sad o njemu pisat bajke, ko što pišete o većini..al potencijal jest, čim igra u bundesligi i to u prvoj postavi znači da nešto i zna...bolji je sigurno od Badelja koji diše na škrge i šeće po terenu, ko i famozni Samir, a o Buljatu i Subašiću da ne pričam..

  • poemsoul 13.11.2010.

    Decko razvaljuje cijelu sezonu, zasluzio je poziv.

  • pero 4000 13.11.2010.

    čini mi se da ovaj iličević nije loš i da može pomoć...

Komentiraj...
Vidi sve komentare