To je to što me zanima!

Iličević zabio u pobjedi HSV-a; Bayern ponovno na plus osam

Hrvatski nogometaš Ivo Iličević na najbolji se mogući način vratio u sastav HSV-a nakon suspenzije od jedne utakmice zbog udaranja suigrača na treningu
Vidi originalni članak

HSV je u susretu 21. kola njemačkog prvenstva pobijedio Borussiju Moenchengladbach 3-2, a treći gol za domaći sastav zabio je Ivo Iličević u 80. minuti. Iličević je ušao u igru u 66. minuti, a 14 minuta kasnije zabio za vodstvo 3-1. Bio je to njegov treći gol ove sezone u Bundsligi.

Povremeni hrvatski reprezentativac je početkom veljače na treningu nasrnuo na suigrača Michaela Gregoritscha i udario ga glavom. Veći sukob spriječili su ostali igrači, a ubrzo se Iličević i ispričao šokiranom suigraču. Zbog nesportskog ponašanja bio je suspendiran na jednu utakmicu.

Strijelci za HSV bili su i Martin Hinteregger (38-autogol), te Artjoms Rudnevs (41), dok su golove za Borussiju zabili Fabian Johnson (14) i Raffael (88). Ivica Olić opet nije nastupio za HSV.

HSV se ovom pobjedom probio na 11. mjesto sa 26 bodova, dok je momčad iz Moenchengladbacha ostala na sedmom mjestu sa 32 boda.

Bayern opet na plus osam

U posljednjem susretu 21. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern je na gostovanju pobijedio Augsburg 3-1 i ponovo ima osam bodova više od drugoplasirane Borussije Dortmund.

Golove za aktualnog njemačkog prvaka postigli su Robert Lewandowski (16, 62) i Thomas Muller (78), dok je poraz Augsburga ublažio Raul Bobadilla (87).

S nova dva pogotka Lewandowski je postao vodeći strijelac Bundeslige postigavši ukupno 21 gol, a jedan manje zabio je napadač Borussije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang.

Augsburg je uz Borussiiju Monchengladbach jedini klub koji je pobijedio Guardiolin Bayern više od jednom, no ovoga puta nije išlo. Bayern je dominirao od prve minute i bilo je samo pitanje s koliko će pogodaka slaviti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 2

  • nogometas24 14.02.2016.

    cestitam ilicevicu ivo se nije odustao cekao je strpljivo na svoju sansu nije mu uvijek bilo lako u karijeri ali je pokazao da je veliki borac i da se nikada ne prestaje boriti, bas kao ostali hrvatski igraci koji su napravili nesto u svijetu nogometa kao ivica olic, marijo mandzukic i ostali sada je na redu andrej kramaric u hoffenheimu naprijed hrvati

  • Xyster 14.02.2016.

    Bayern lagano korača preme naslovu, ali i za njih je dobro da BVB još uvijek dobro stoji jer u suprotnom bi im se moglo dogodit isto ono što im se dogodilo zadnje dvije sezone u LP. A Iličević je sigurno kandidat za Euro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare