Obavijesti

Sport

Komentari 2

Iličević zabio u pobjedi HSV-a; Bayern ponovno na plus osam

Iličević zabio u pobjedi HSV-a; Bayern ponovno na plus osam
1

Hrvatski nogometaš Ivo Iličević na najbolji se mogući način vratio u sastav HSV-a nakon suspenzije od jedne utakmice zbog udaranja suigrača na treningu

VIDEO

HSV je u susretu 21. kola njemačkog prvenstva pobijedio Borussiju Moenchengladbach 3-2, a treći gol za domaći sastav zabio je Ivo Iličević u 80. minuti. Iličević je ušao u igru u 66. minuti, a 14 minuta kasnije zabio za vodstvo 3-1. Bio je to njegov treći gol ove sezone u Bundsligi.

Povremeni hrvatski reprezentativac je početkom veljače na treningu nasrnuo na suigrača Michaela Gregoritscha i udario ga glavom. Veći sukob spriječili su ostali igrači, a ubrzo se Iličević i ispričao šokiranom suigraču. Zbog nesportskog ponašanja bio je suspendiran na jednu utakmicu.

Strijelci za HSV bili su i Martin Hinteregger (38-autogol), te Artjoms Rudnevs (41), dok su golove za Borussiju zabili Fabian Johnson (14) i Raffael (88). Ivica Olić opet nije nastupio za HSV.

HSV se ovom pobjedom probio na 11. mjesto sa 26 bodova, dok je momčad iz Moenchengladbacha ostala na sedmom mjestu sa 32 boda.

Bayern opet na plus osam

U posljednjem susretu 21. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayern je na gostovanju pobijedio Augsburg 3-1 i ponovo ima osam bodova više od drugoplasirane Borussije Dortmund.

Golove za aktualnog njemačkog prvaka postigli su Robert Lewandowski (16, 62) i Thomas Muller (78), dok je poraz Augsburga ublažio Raul Bobadilla (87).

S nova dva pogotka Lewandowski je postao vodeći strijelac Bundeslige postigavši ukupno 21 gol, a jedan manje zabio je napadač Borussije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang.

Augsburg je uz Borussiiju Monchengladbach jedini klub koji je pobijedio Guardiolin Bayern više od jednom, no ovoga puta nije išlo. Bayern je dominirao od prve minute i bilo je samo pitanje s koliko će pogodaka slaviti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju