To je to što me zanima!

Iluzionist Petrić zaludio igrače: "Jen’, dva, tri, nestat ćeš ti"...

Ne usudim se izvoditi veće i kompliciranije trikove, poput Houdinijevih, ali sam mnogo napredovao. Mogu učiniti da stvari nestanu u zraku, kaže Mladen Petrić
Vidi originalni članak

Mogu li učiniti da nestane spomenik Michaelu Jacksonu ispred stadiona Fulhama? Ha, ha. Sumnjam, ali oduvijek sam htio proslaviti gol plešući ‘moonwalk’. Samo, teško je u kopačkama, smije se Mladen Petrić, napadač Fulhama.

Nakon što je trikovima zaludio Nijemce, Petrić je impresionirao i suigrače u Fulhamu.

- Sve je počelo kad sam imao 14 godina. Bio sam u bolnici na operaciji i brat Josip mi je donio knjigu s trikovima. Vrlo brzo mi je to postalo hobi. David Copperfield mi je bio idol - počinje hrvatski reprezentativac.

Dok je igrao u Hamburgu, suigrači su ga zvali “iluzionist”. Često je u svlačionici izvodio trikove. Jedanput je upaljenu cigaretu ubacio ispod dresa i već sljedeće sekunde nestalo je i dima i cigarete!

- Dosta sam napredovao. Ne usudim se izvoditi kompliciranije trikove, poput Houdinijeva bijega iz lanaca, no nisam baš ni ostao samo na jednostavnim trikovima s kartama. Imam mnogo novih trikova. Primjerice, učinim da stvari nestanu ili lebde u zraku - kaže Petrić.

Englezi ga ne pamte po dobrom. Njegovim golom u kvalifikacijama za Euro 2008. Hrvatska je pobijedila na Wembleyu, a Engleska ostala bez Europskog prvenstva.

- Tek sam nakon utakmice shvatio važnost toga gola - kaže Petrić.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • hajduk11 12.04.2013.

    Zar se može naći upaljena cigareta u svlačionici?

  • chelseaMG 12.04.2013.

    zaslužuje da igra, odličan igrač.

  • Hercegsiroki 12.04.2013.

    zadnji put je zabio gol, protiv Andore. Andora mu je tak i tak mušterija, njima je dao najviše golova, ali inače mu ne ide baš nešto.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare