To je to što me zanima!

Ima 17 godina, a ne želi ići ni u Rangerse ni u Celtic...

Jack Wilshere, veznjak Arsenala, odbio je ponude dvaju najvećih škotskih klubova. I otišao bi on na posudbu, ali neka to ipak bude Premiership...
Vidi originalni članak

On je budućnost engleskog nogometa, slažu se gotovo svi nogometni stručnjaci na Otoku kada je riječ o Jacku Wilshereu. Dečko iz Stevenagea ima samo 17 godina, ali njegove mogućnosti već sada prilično jasno govore kako se radi o vanserijskom talentu. I pritom nije nevažno što igra u Arsenalu, što ga kroz karijeru vodi Arsene Wenger. Ali Francuz je oprezan, dozira Jackovu minutažu, priliku mu daje uglavnom u Carling Cupu, sve ostalo su mrvice. No Arsenal je iz tog natjecanja ispao porazom od Manchester Cityja i za Wilsherea do kraja sezone neće biti dovoljno prilika.
I zato su se brzo javila dva najveća škotska kluba, Celltic i Rangers. Žele talentiranog veznjaka na posudbu do kraja sezone, jednako kao i Middlesbrough, ove sezone drugoligaš.
- Da, čuo sam da me ta tri kluba žele, ali ja ne bi išao tamo - kaže Wilshere, kojem je draže ostati u Arsenalu i čekati šansu nego igrati u Škotskoj ili u drugom rangu engleskog nogometa.
- Razmislio bi o posudbi, ali htio bih da klub bude iz Premiershipa. Ne kažem da je druga liga loša, samo bi radije ostao u ovom rangu. I čekao da vidim koliko ću prilika dobiti - dodao je Jack.
Ovoga tjedna Arsenal igra protiv Olympiacosa u Ligi prvaka i engleski mediji predviđaju kako će Wilshere započeti tu utakmicu od prve minute.
- Dečki sjajno guraju kroz ovu sezonu, ali sada imamo jako puno ozlijeđenih i ne smijem riskirati. A ovo je i idealna prilika i da odmorim neke igrače - kaže Wenger i dodaje:
- Europa će moći upoznati Meridu, Wilsherea i društvo!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ABJ 07.12.2009.

    mali ce biti igracina, fantazista. a toga Englezi nemaju dugo. u Arsenalu je od 9. godine bas iz kvarta je. Ima ih jos nekoliko koji su jako dobri.

  • Captain Obvious 07.12.2009.

    pa nece valjda s konja na magarca

  • ddino 07.12.2009.

    pametan dečko

Komentiraj...
Vidi sve komentare