Obavijesti

Sport

Komentari 5

Ima 17 godina, a ne želi ići ni u Rangerse ni u Celtic...

Ima 17 godina, a ne želi ići ni u Rangerse ni u Celtic...
1

Jack Wilshere, veznjak Arsenala, odbio je ponude dvaju najvećih škotskih klubova. I otišao bi on na posudbu, ali neka to ipak bude Premiership...

VIDEO

On je budućnost engleskog nogometa, slažu se gotovo svi nogometni stručnjaci na Otoku kada je riječ o Jacku Wilshereu. Dečko iz Stevenagea ima samo 17 godina, ali njegove mogućnosti već sada prilično jasno govore kako se radi o vanserijskom talentu. I pritom nije nevažno što igra u Arsenalu, što ga kroz karijeru vodi Arsene Wenger. Ali Francuz je oprezan, dozira Jackovu minutažu, priliku mu daje uglavnom u Carling Cupu, sve ostalo su mrvice. No Arsenal je iz tog natjecanja ispao porazom od Manchester Cityja i za Wilsherea do kraja sezone neće biti dovoljno prilika.
I zato su se brzo javila dva najveća škotska kluba, Celltic i Rangers. Žele talentiranog veznjaka na posudbu do kraja sezone, jednako kao i Middlesbrough, ove sezone drugoligaš.
- Da, čuo sam da me ta tri kluba žele, ali ja ne bi išao tamo - kaže Wilshere, kojem je draže ostati u Arsenalu i čekati šansu nego igrati u Škotskoj ili u drugom rangu engleskog nogometa.
- Razmislio bi o posudbi, ali htio bih da klub bude iz Premiershipa. Ne kažem da je druga liga loša, samo bi radije ostao u ovom rangu. I čekao da vidim koliko ću prilika dobiti - dodao je Jack.
Ovoga tjedna Arsenal igra protiv Olympiacosa u Ligi prvaka i engleski mediji predviđaju kako će Wilshere započeti tu utakmicu od prve minute.
- Dečki sjajno guraju kroz ovu sezonu, ali sada imamo jako puno ozlijeđenih i ne smijem riskirati. A ovo je i idealna prilika i da odmorim neke igrače - kaže Wenger i dodaje:
- Europa će moći upoznati Meridu, Wilsherea i društvo!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...