To je to što me zanima!

Ima 21 godinu i šokirao je sve! S 32 poena poslao Curryja kući...

Briljantni Morant zabio je 35 poena, podijelio je šest asistencija, uhvatio šest skokova, a i ukrao četiri lopte. Zabio je i najbitniji koš utakmice kojim je prelomio utakmicu
Vidi originalni članak

Odigrani su play-in turniri na Istoku i Zapadu te je doigravanje u noći s petka na subotu dobilo i svog posljednjeg sudionika - Memphis Grizzliese!

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Šamanić boksa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije to bio očekivan rasplet događaja, mnogi su bili uvjereni kako nema šanse da Stephen Curry propusti doigravanje, no uigrana momčad Memphisa prepuna kvalitetnih rotacijskih igrača te s jednim pravim vođom, 21-godišnjim Ja Morantom, napravila je svoje i slavila 117-112 nakon produžetka.

Briljantni Morant zabio je 35 poena, podijelio je šest asistencija, uhvatio šest skokova, a i ukrao četiri lopte. Zabio je i najbitniji koš utakmice kojim je prelomio utakmicu.

Za Warriorse je neprestano vukao jedan od najboljih igrača današnjice i dvostruki MVP Steph Curry koji je zabio 39 poena, no jednostavno nije išlo...

Kreće doigravanje! U prvoj večeri igraju Bucksi protiv Heata, što je repriza prošlogodišnjeg okršaja u kojem je Miami iznenadio sve te poslao Giannisa Antetokounmpa i društvo kući, Mavericksi Luke Dončića protiv Clippersa u kojima je naš Luka Zubac, moćni Netsi sa Celticsima te Portland protiv Denvera gdje igra glavni MVP kandidat Nikola Jokić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • GGs2 22.05.2021.

    Ja Morant je imao 35* poena, ne 32, sta je toliko tesko bacit oko na box score?

  • potparol .at.fr 22.05.2021.

    Utah nece imati problema protiv Memphisa kao sto ih nebi imali ni da su GSW prosli. Drago mi je zbog Greena da su ispali, njegove prljavstine mogu kostati gubitka kojeg igraca,a to u ovoj fazi natjecanja moze biti kobno.Curry nece biti MVP ali ce uzivati gledajuci opusteno Play Off. Sad navijati za Dallas i izbjegavanje Cliepersa . Veceras pocinje i nadam se kraj za Buckse.

  • __Che__ 22.05.2021.

    kao sto sam jucer napisao curry klaun,cirkusant i nista drugo

Komentiraj...
Vidi sve komentare