To je to što me zanima!

Ima nade za Hajduk: Kadeti i juniori sa 7-1 bolji od Dinama

Pred 1500 gledatelja kadeti 'bilih' pobijedili su Dinamo 3-0, a juniori su bili bolji 4-1. Ukupno, uvjerljivih 7-1! Oba Hajdukova uzrasta na čelu su tablica svojih prvenstava
Vidi originalni članak

Ono što seniori Hajduka ne mogu već godinama, točnije šest, mogu mlađi uzrasti kluba s Poljuda. Još nisu osvojili svoja prvenstva, ali i kadeti i juniori su na čelu tablica, a u nedjelju su u 'malim derbijima' pokazali nadmoć nad dinamovcima. 

Pred oko 1500 gledatelja kadeti 'bilih' pobijedili su Dinamo 3-0, a juniori su bili bolji 4-1. Ukupno, vrlo uvjerljivih 7-1!

Damir Ferenčina, trener juniora zagrebačke momčadi, smijenjen je nakon utakmice. Ostaje u klubu, ali na drugoj funkciji. Obzirom da omladinska škola 'modrih' odlične igrače proizvodi kao na traci i često dobiva priznanja za svoj rad, za takve rezultate nema opravdanja...

Idi na 24sata

Komentari 54

  • smradac 04.10.2011.

    U prosjeku su kadeti i juniori Hajduka bolji ali tamo nema mamica , kad dodju u prvi tim , mamic ih vodi pod svojom kapom ops. markovicevom i srebricevom.

  • MijoJozić 04.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_128994 03.10.2011.

    ma kad su u Dinamu loši "klinci" i "kadeti"

Komentiraj...
Vidi sve komentare