To je to što me zanima!

Ljutić propustila priliku za rezultat karijere, Popović 10.

Amerikanka Mikaela Shiffrin slavila je u slalomu u Leviju i došla do 76. pobjede u karijeri. Zrinka Ljutić bila je sedma nakon prve vožnje, ali u drugom laufu je izletjela sa staze. Leona Popović bila je sjajna deseta
Vidi originalni članak

Prva vožnja upućivala je na nešto veliko. Zrinka Ljutić je sa startnim brojem 28 odvozila maestralno i zauzela sedmu poziciju. Samim time, očekivanja su se povećala, bila je to prilika nadmašiti rezultat karijere i peto mjesto iz Meribela s kraja prošle sezone.

I fantastično je krenulo. Talentirana hrvatska skijašica, kojoj je, ne zaboravimo, tek 18 godina, je nakon drugog prolaza imala prednost od 52 stotinke, izgledala je samouvjereno i odlučno, precizna i strpljiva pri ulasku u svaka vrata. A onda, nažalost, niske temperature učinile su svoje. Na jednom dijelu Zrinka je proklizala, izgubila ravnotežu i promašila vrata.

Bez obzira na to, Zrinki kapa dolje. Bila je najmlađa skijašica u drugoj vožnji, a onako odvoziti prvi lauf s 18 godina... Pred njom je velika karijera, to je svima jasno, no sigurno je ostao gorak okus u ustima, jer bila je ovo velika prilika. No, dojam je uvelike popravila sjajna Leona Popović koja je osvojila deseto mjesto, što joj je treći najbolji plasman u karijeri. Nakon prve vožnje bila je 12.

Nema puno odmora, već u nedjelju je u Leviju na rasporedu novi slalom s, nadamo se, novim sjajnim nastupima naših skijašica. 

Do 76. pobjede u karijeri došla je čudesna Mikaela Shiffrin s vremenom 1:51.25, druga je bila Šveđanka Swenn Larsson sa 16 stotinki zaostatka dok je treće mjesto zauzela Petra Vlhova koja je zaostala 20 stotinki. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 19.11.2022.

    ova zrinka je stvarno bila ljuta..

  • Modric1993 19.11.2022.

    Bome nije loša ova mala gledao sam moglo bi biti nešto od nje, danas bi vjerojatno završila negdje 5. da nije izletila, u svakom slučaju nije daleko od postolja

  • loniirons 19.11.2022.

    Koliko znači imati i malo sreće. Par ovako dobro odvoženih utrka i ulaziš u top 15. Onda je sve lakše

Komentiraj...
Vidi sve komentare