To je to što me zanima!

'Imao sam set pod kontrolom pa uspio zas**t, ali navijači, tim i izbornik vratili su me u igru'

'Dečki iz tima su mi puno pomogli, svi u stožeru i izbornik, odigrali su ogroman dio pobjede. Svaka čast i ljudima koji su došli', presretan je bio mladi hrvatski tenisač nakon što je dono prvi bod u polufinalu Davis Cupa
Vidi originalni članak

Očito, Davis Cup je posebno natjecanje gdje je pritisak veći za svakoga. Igrao sam svoj najbolji tenis na ovom turniru i došao do najvećih pobjeda za renking zbog čega sam presretan, ali najbitnije je uzeti bodove za tim, započeo je nakon još jedne velike pobjede za hrvatsku reprezentaciju Borna Gojo.

SPLIĆANIN RASTURA DAVIS CUP Tko je hrvatski junak Borna Gojo? Primio ga Trump, par iz SAD-a nazvao i dijete po njemu

Sve je odlično otvorio naš mladi tenisač, uzeo break, imao 40-0 kod 4-2 na svom servisu i onda je sve krenulo nizbrdo i Lajović je uzeo pet gemova u nizu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I prvi set sam imao pod kontrolom, ali uspio sam zas**t. Malo počnete sami sebe preispitivati što krivo radite. Dečki iz tima su mi puno pomogli, svi u stožeru i izbornik, odigrali su ogroman dio pobjede. Svaka čast i ljudima koji su došli, oni su ogroman dio, podigli su me iz teške situacije nakon prvog seta - objasnio je Borna pa dodao:

- Trčao sam kao nikad u životu, bio je težak meč ljudi su vidjeli da je on kontrolirao dosta izmjena, ali drago mi je da sam izdržao fizički i donio bod Hrvatskoj.

Prije ovogodišnjeg izdanja prestižnog teniskog natjecanja nekako se pažnja prebacivala na to što će napraviti naš najbolji tenisač Marin Čilić i najbolji svjetski teniski par Mate Pavić i Nikola Mektić, a na kraju je hrvatski heroj postao onaj za kojeg nije ni bilo sigurno hoće li uopće igrati jer je tu i Nino Serdarušić.

DAVIS CUP: HRVATSKA - SRBIJA 1-0 Srce hrvatsko! Gojo do važnog boda za vodstvo protiv Srbije

No, izbornik Martić je dao odgovornost Goji, a Borna mu je vratio na najbolji mogući način. Prvo je slavio protiv australskog tenisača Popyrina (2-0) koji je 61. igrač svijeta, zatim je dobio 27. tenisača svijeta Talijana Lorenza Sonega (7-6(2), 2-6, 6-2), a sad je slavio protiv 33. tenisača svijeta Dušana Lajovića (7-6(5), 7-5) iz Srbije.

- U prvom setu sam vodio pa sam se 'poskliznuo' i malo pao. Ali trener, ekipa i navijači su me vratili u igru pa sam uspio biti mnogo bolji u drugom i trećem setu - zaključio je Gojo.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • genadij500 03.12.2021.

    Gojo nek ti je svaka dala vode sa bunara!

  • bosanac1990 03.12.2021.

    odlicno odigrano mali.bravo👍

  • 03.12.2021.

    Decko takvo srce davno nisam vidio. Zelim ti svu srecu. Vrijediš za top 20. Ako ne i više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare