To je to što me zanima!

Imate 50 milijuna kuna? Nasri prodaje kuću s noćnim klubom

Sunce, plaže i ugodna klima u kojoj uživa u Sevilli nagnale su Samira Nasrija da na prodaju stavi svoju vilu u Manchesteru - u koji se očito ne misli vraćati. Zavirite u svijet luksuza ovog nogometaša
Vidi originalni članak

Nakon osam godina u kišnoj i tmurnoj Engleskoj Samir Nasri otišao je na posudbu u Sevillu - gdje se preporodio. Francuz nije bio u planovima Pepa Guardiole ovo ljeto, pa je sreću potražio u Sevilli, u koju se po vlastitom priznanju zaljubio. 

Nasri je zato odlučio prodati svoje imanje u Engleskoj koje se procjenjuje na 50 milijuna kuna. Vila je opremljena sa sedam spavaćih soba, dva bazena, kino dvoranom, noćnim klubom, vinskim podrumom i tajnom sobom koja se nalazi ispod bazena.

Nasri neće dugo biti "beskućnik" pa se nedavno na instagramu pohvalio novim imanjem, koje se čini mnogo veće od prethodnog. Palme i sunce u ovom slučaju pobijedile su noćni klub i privatno kino.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • burek. 03.11.2016.

    eo samo da provjerin u takujinu

  • 02.11.2016.

    eeeee kad danas kreten od covjeka moze imati kucu od 7mil eura a neko ko spasava zivote i ko radi ko konj naporno ne moze ni da djeci svojoj priusti godisnji ili zoloski vrt itd....ma....ajd u onu stvar...

  • vatrenosrce 02.11.2016.

    Evo cekam da mi sjedne placa

Komentiraj...
Vidi sve komentare