To je to što me zanima!

Iniesta: Hrvati su nas namučili, imaju odličnu reprezentaciju

Sveukupno, nismo odigrali lošu utakmicu, ali da, bilo je trenutaka kad je Hrvatska imala inicijativu jer joj je trebala pobjeda, rekao je španjolski veznjak Andres Iniesta
Vidi originalni članak

U razgovoru za službenu web-stranicu Europske nogometne federacije (UEFA) španjolski veznjak Andres Iniesta još se jednom osvrnuo na utakmicu protiv Hrvatske u 3. kolu skupine C poljsko-ukrajinskog Eura.

Bilićevi izabranici su itekako namučili europske i svjetske prvake koji su zabili gol tek u 88. minuti i pobjedom 1-0 osvojili prvo mjesto u skupini, a Hrvatsku eliminirali iz daljenjeg natjecanja.

- Svega je pomalo bilo u toj utakmici. Bilo je teško igrati jer smo znali da nam je remi dovoljan za prolaz. Vrijeme je prolazilo, a nije bilo gol. A uz to smo, naravno, igrali protiv Hrvatske, sjajne momčadi kojoj je trebala pobjeda za plasman u drugi krug. Sve su te okolnosti utjecale na određene dijelove utakmice, zbog svega smo se toga pomalo mučili - rekao je 28-godišnji nogometaš Barcelone.

- Sveukupno, nismo odigrali lošu utakmicu, ali da, bilo je trenutaka kad je Hrvatska imala inicijativu jer joj je trebala pobjeda. A osim toga, i Španjolska može imati problema u utakmici, kao i svaka druga momčad - dodao je Iniesta.

"Furija" večeras u Donjecku igra četvrtfinale Eura protiv Francuske, a pobjednik tog dvoboja će u polufinalu na Portugal.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • fnatic_zg 23.06.2012.

    Da bar izgubili, mada sam navijac Barcelone a Francusku repku ne mogu smislit, volio bi da Spanjolska izgubi veceras... pa nek finale bude Portugal - Italija, naravno uz pobjedu Portugala..

  • crniđorđe 23.06.2012.

    Pa dobro sad šta je bilo. Da niste umislili da ste prvaci Evrope. Ispali i kapak.

  • volimnogomet11 23.06.2012.

    priznao je,. ali šta nam to vrijedi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare