To je to što me zanima!

'Iniesta je veliki igrač i čovjek, zauvijek će mi biti prijatelj'

Oproštaj od Inieste nam je teško pao, takvi trenuci se ne mogu opisati riječima. Nadao sam se da utakmica protiv Sociedada neće nikad završiti kako bismo mogli još uživati s Iniestom. Rekao je naš Ivan Rakitić
Vidi originalni članak

Velika legenda Barcelone, jedan jedini, neponovljivi, Andres Iniesta je u nedjelju odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu voljenog mu kluba, protiv Real Sociedada i tako završio svoju avanturu koja traje već duge 22 godine.  

Njegovi suigrači su se potrudili da se Don Andres od Barcelone oprosti pobjedom, a najveće zasluge pripadaju Coutinhu koji je u 57. minuti perfektnim udarcem iz daljine zabio za 1-0, što se na kraju ispostavilo i kao konačan rezultat. 

No, unatoč pobjedi, Camp Nouom je nakon posljednjeg sučevog zvižduka zavladala tuga. Barcelonini navijači su posljednji put gledali Iniestu u dresu Barce kako se u suzama obraća prisutnima i pozdravlja se od svog doma. 

Isto kao i navijači, igrači Barce su također bili izrazito tužni jer ih napušta njihov suigrač, njihov kapetan, njihov vođa, njihova legenda.

- Oproštaj od Inieste nam je teško pao, trenuci poput toga se ne mogu opisati riječima. Iniesta nam je dao puno toga, kako na terenu tako i van njega - započeo je naš Rakitić te nastavio: 

- Nadao sam se da će sudac produžiti utakmicu do beskonačnosti kako bismo mogli još malo uživati s Iniestom. Zauvijek će mi ostati u srcu, on je veliki igrač i veliki čovjek. Bit će mi doživotni prijatelj - završio je emotivni Rakitić. 

Doktore lopte, nedostajat će tvoje majstorije i hvala ti za sve!

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • NIKE 21.05.2018.

    Raketa ti si OK igrač, ali teški uvlakač. Uopće ne postoji tvoje mišljenje. Ne mislim sada za Iniestu on je stvarno krasan igrač i o njemu je glupo loše pisati, mislim na inače, dovoljno je sjetiti se kako si lijepo pisao o Luisu Enriqeu. Umjesto da si tog go*nara javno kritizirao jer ti nije davao dovoljnu minutažu, a zaslužio si je u tom periodu. Primjera radi Ibra je baš zbog svoga mišljenja javno popularna zvijezda, OK čovjek ima ego što ima negativne strane ali vlastito mišljenje je nekada dobrodošlo.

  • 21.05.2018.

    Za iniestu mogu samo rec jedno da je najbolji spanjolski nogometas svih vremena.

  • Iskrivljena antena 21.05.2018.

    Rakitić se uvlači Messiju ovakvim izjavama jer skužio je čovjek da mu ganjanje lopte nije jača strana da su mu slagali da zna igrati pa je našao talent u igri riječi i Messi se topi kad Rakitić priča i samo iz principa ga forsira u prvih 11 a zašto Messi? jer mu se uprava Barce klanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare