To je to što me zanima!

Iniesta: Ne znam što Bartomeu priča, nismo se ništa dogovorili

Ne brinite, načelno smo sve dogovorili oko novog ugovora, rekao je predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu. No nakon Iniestine izjave, navijači Barcelone itekako imaju razloga za brigu
Vidi originalni članak

Andres Iniesta, dijete kluba u kojem je prošao sve, od čuvene La Masije pa do prve momčadi, nakon toga i reprezentacije Španjolske u čijem dresu mu skandira i Santiago Bernabeu, na pragu je odlaska iz Barcelone.

- Ne brinite, načelno smo sve dogovorili oko novog ugovora - rekao je predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu. 

No nakon Iniestine izjave, Barcelonini navijači itekako imaju razloga za brigu.

Kapetan je javno demantirao svog predsjednika.

- Kakav dogovor? Ne, ništa nismo dogovorili - rekao je Iniesta, nakon što se vratio s reprezentativnih akcija protiv Italije i Lihtenštajna.

Iniesti ugovor u Barceloni istječe sljedećeg ljeta, a nedavno je rekao da još razmišlja. Nedavno je Neymar otišao u PSG, a Barcelona je ispala jedan od najvećih gubitnika prijelaznog roka jer je od ozbiljnih igrača dovela tek Ousmanea Dembelea.

Navijači Barcelone na predstavljanju Brazilca Paulinha, kojeg je klub aktivirao praktički iz penzije, dovevši ga iz Kine gdje je Brazilac završio nakon što nije mogao biti ni u prvih 11 Tottenhama, izvrijeđali su Bartomeua i upravu kluba zbog odlaska Neymara i svega što se u zadnje vrijeme događa. 

Eventualni odlazak kapetana i djeteta Barcelone Andresa Inieste bez ikakve sumnje bio bi golemi potres koji bi teško preživio itko iz aktualne uprave katalonskog kluba.

Jedno je izgubiti Neymara koji je otišao za lovom, ali Iniestu, e to je druga stvar.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Dr.Gonzo. 07.09.2017.

    Dodi maestro u Juventus, dama ce te cijeniti. Uprava Barcelone nastavlja unistavati ono sto su dugo gradili, nisu se dobro pripremili za smjenu generacija I evo problemi. Bolje da su sve pare od Neymarka ulozili u razvoj mladih igraca jer imaju jebenu skolu, al jbg, bolje nekog tamo Dembeleta uzet za 150 mil.

  • roberto-barcello 06.09.2017.

    Tko želi otić, neka ide!!! Ja mislim da svi koji idu iz Barce,razlog je isključivo zbog para, a ne jer ih netko ne poštuje!!! Svi oni žele povišice, a ne pitaju da li klub može izdržat sva ta davanja!

  • alpeadria 06.09.2017.

    Bartomeu se ponaša ko Ante Cacic.. Kuca gori ,a on cigaru pali..

Komentiraj...
Vidi sve komentare