To je to što me zanima!

Pjaca del Duomo: Milanski su klubovi favoriti za dovođenje

Jasno je da će ovog ljeta napustiti Maksimir, ali za Dinamo bi najbolje bilo kad bi Marko Pjaca mogao odraditi kvalifikacije za Ligu prvaka. Bio bi to idealan scenarij
Vidi originalni članak

I u Dinamu priznaju da nešto slično nikad nisu doživjeli. Ima li što novoga oko Marka Pjace?! To je pitanje koje se svakodnevno postavlja u svim krugovima oko maksimirskoga kluba.

Zaludio je sjajni Marko Pjaca Talijane. I tamošnji mediji svakodnevno Marka sele s jedne na drugu adresu. Inter, Milan, Juventus i Napoli žele dovesti sjajnog krilnog napadača “modrih”. Napoli je navodno za Pjacu i Roga u paketu Zagrepčanima spreman platiti 35 milijuna eura, ali jasno je kako preostali velikani nisu odustali. Juventus je doveo Danija Alvesa i Miralema Pjanića, a njihov trener Allegri još ima dvije “mete”. To su Benatia iz Bayerna i Pjaca. Vincenzo Montella, novi trener Milana, u momčadi pak želi dva Hrvata. Jedan je Marko Pjaca, drugi Mateo Kovačić. On želi graditi svoju momčad oko Hrvata, ali da bi doveo Pjacu, Milan će morati biti spretniji od gradskog rivala.

I za Roberta Mancinija Marko je jedna od glavnih meta ovog ljeta.

U ovom je trenutku Pjaca negdje na pola puta između Intera i Milana. Iako je Napoli spreman iskrcati silne milijune, Marko bi navodno ipak radije zaigrao za neki od dva milanska velikana.

- Svi me pitaju: ‘Je li pravo vrijeme za odlazak?’ Pravo vrijeme za odlazak je kad se pojavi zainteresirani klub čija ponuda zadovoljava želje Dinama i moje osobne ambicije. Hoće li to biti sutra, za mjesec dana ili za godinu - to baš nitko ne zna - rekao je Pjaca u intervjuu za službenu stranicu kluba.

Dinamo se s priprema u Sloveniji vraća danas nakon utakmice protiv Kopenhagena. Trener Cico Kranjčar bi minutažu trebao dati i “modrom” dragulju. Svi će se vjerojatno pitati je li to bila Markova posljednja utakmica u Dinamu?!

Jasno je da će ovog ljeta napustiti Maksimir, ali za Dinamo bi najbolje bilo kad bi Marko Pjaca mogao odraditi kvalifikacije za Ligu prvaka. Bio bi to idealan scenarij jer je očito da je rastanak neminovan. Zdravko Mamić i Dinamo Pjacu neće pustiti za manje od 15 milijuna eura, a vjeruju da za njega mogu dobiti možda čak i više od 20 milijuna eura. Trg bana Jelačića 21-godišnjak je već osvojio. A Piazza Del Duomo, glavni milanski trg, čeka novog velikog igrača koji će vrijeme provoditi na njemu. I po prezimenu i po potencijalu, Pjaca je idealan kandidat.

Pjaca postaje najisplativija Dinamova kupovina u povijesti!

Idi na 24sata

Komentari 45

  • jack07 06.07.2016.

    Samo AC MILAN

  • ujo55 06.07.2016.

    torcas ti si jedna obićna konjina orijunaška jebati dragan holcer mater

  • Torcaast 06.07.2016.

    Dizanje cijene za lika koji je ima losu sezonu di se na prste jedne ruke mogu nabrojat utakmice koje je dobro odigra, ali sve je to nebitno kad ga se uvali u repku

Komentiraj...
Vidi sve komentare