To je to što me zanima!

Inter Zaprešić i službeno istupio iz druge lige, ulaze Imoćani?

Hrvatski nogometni savez u narednim će danima obavijestiti javnost o donesenim odlukama, odnosno o popunjavanju odgovarajućih natjecanja, uključujući Prvu i Drugu nogometnu ligu
Vidi originalni članak

Zaprešićki Inter danas je službenim dopisom obavijestio rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza kako odustaje od natjecanja u Prvoj nogometnoj ligi u sezoni 2022./23., stoji na stranicama HNS-a.

'Div iz predgrađa' posljednji je put u prvoligaškom društvu igrao u sezoni 19/20, a sada, zbog 1,8 milijuna eura duga prema vjerovnicima te bivšim igračima Serderu Serderovu i Borislavu Conevu, koji nisu htjeli pristati na daljnju odgodu potraživanja, ide u stečaj.

"Zbog duga prema igračima koje nije u mogućnosti podmiriti, zaprešićki klub odustaje od natjecanja u Prvoj NL za sezonu 2022./23. Sukladno tomu, klub je pismeno obavijestio HNS o povlačenju seniorske momčadi iz natjecanja u 1. NL.

Hrvatski nogometni savez u narednim će danima obavijestiti javnost o donesenim odlukama, odnosno o popunjavanju odgovarajućih natjecanja, uključujući Prvu i Drugu nogometnu ligu."

'DIV' NA KOLJENIMA Zaprešićki Inter pred stečajem: Dinamo nam je zabio jedan od debljih čavala u lijes...

Logika kaže da će Prvu nogometnu ligu (drugi rang hrv. nogometa) popuniti Croatia iz Zmijavaca koja je prošlu sezonu okončala na 13. mjestu Druge HNL, a Drugu nogometnu ligu (treći rang hrv. nogometa)  Hrvatski Vitez Posedarje. No, to još HNS treba i službeno potvrditi.

OBOŽAVALI SU GA Lukini dani u Zrinjskom i Interu: Bio je krilo i padao od grčeva, a klub mu i dalje duguje novac...

 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mandalorian67 21.07.2022.

    Đe Imocki?

  • freeshooter 21.07.2022.

    S obziorm na izvanrednost situacije...HNS treba postupiti na način da popune radi sa klubovima koji imaju prije svega stabilne uvjete i bazu...dakle dobar stadion i financije...treba gledati i nogometna središta...prije svega Karlovac, pa Zadar...

  • kicovz 21.07.2022.

    žao mi je intera, ali drago bi mi bilo za moje imoćane

Komentiraj...
Vidi sve komentare