To je to što me zanima!

"Inter i Zlatan nemaju snagu za uspjeh u Europi"

Fulvio Collovati, svjetski prvak s Italijom na SP-u 1982. i nekadašnji igrač Milana i Intera, kritizirao je Nerazzurre nakon poraza od Liverpoola
Vidi originalni članak

Iskreno, očekivao sam drugačiju igru Intera protiv Liverpoola. Mislim da su se drugačijem izdanju svoje momčadi nadali i navijači, napisao je Collovati u svojoj kolumni.
- Isključenje Materazzija nedvojbeno je podiglo samopouzdanje Englezima i bilo je jasno da igrači Intera moraju promijeniti pristup. Morali su biti puno oprezniji. No Inter je počeo samo nabijati naprijed na Ibrahimovića i Cruza i nadati se da će oni nešto napraviti - nezadovoljno komentira nekad odlični nogometaš, koji je za reprezentaciju Italije odigrao 50 utakmica.
- Jednostavno odbijam prihvatiti pomisao da je takva igra bila Mancinijeva zamisao - dodao je.
Fulviju Collovatiju nikako nije jasno zbog čega se Interova momčad u prvenstvu i Europi ponaša toliko različito.
- Ne samo ja, već i svi ljubitelji nogometa sigurno se pitaju: kako je moguće da Inter u Italiji toliko dominira, a u Ligi prvaka se nikako ne može 'izraziti' - slikovito se pita 50-godišnji Collovati i postavlja još jedno pitanje, koje je ujedno i kritika prvoj Interovoj zvijezdi.
- Kako jedan Ibrahimović, koji u Italiji izgleda kao vanserijski igrač, u Europi ne može odigrati apsolutno ništa?!
Kritike na račun Interova nastupa na Otoku sve su glasnije, u momčadi je sve više trzavica i treneru Robertu Manciniju sigurno neće biti lako smiriti strasti u i oko kluba...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kyz0 22.02.2008.

    Ni prije crvenog nisu ništa odigrali.

  • Leftybaby 22.02.2008.

    pa dobili su crveni jbt kaj da pobjede ¸4 - 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare