To je to što me zanima!

Inter Icardiju: Ne želiš otići? Okej, sjedit ćeš na tribinama

Iako je prije nekoliko mjeseci htio ići iz Intera, to se sada promijenilo. Icardi je odlučio ostati u Milanu jer je njegova supruga Wanda trudna i iz tog razloga nisu u mogućnosti preseliti u drugi grad...
Vidi originalni članak

Drama oko Maura Icardija u Interu i dalje ne jenjava. Prvi sukobi započeli su još u travnju kada je Argentinac odbijao igrati zbog 'ozljede' koljena, iako su liječnici utvrdili da mu nije ništa. Bio je siguran u naumu da napusti klub, a nakon što su shvatili da je najbolje zadržati mir u svlačionici, Inter je odlučio ga prodati.

No nekoliko mjeseci nakon tog događaja Icardi ne želi napustiti klub! Kako on kaže, njegova agentica i supruga Wanda Nara je trudna i zbog tog razloga nisu u mogućnosti preseliti u drugi grad, zbog čega otpada i sam transfer. 

Kada su to čuli, ekipa u Interu predvođena Marottom doslovno je poludjela na to. Zaprijetili su napadaču da će sjediti na tribinama do kraja ugovora koji završava 2021. godine. No morat će dobro razmisliti o tome jer ih bivši kapetan na račun toga može optužiti za mobbing. 

Drama oko Icardija se tako nastavlja i dalje. Wanda je bila sigurna da će njezin suprug otići iz Intera, vrijeđala je sve koji su drugačije razmišljali, no na kraju su odlučili ostati, i to na opće protivljenje Intera. Kako god, Maurov status u Interu će i dalje ostati nerazjašnjen.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • danko1471991 04.08.2019.

    Ako želi ostati u Milanu neka preseli u istoimeni susjedni klub... znam da nemaju para za otkup, ali za početak barem na posudbu...

  • čoviksjuga 04.08.2019.

    Ne zna se tko je luđi !! Mislim ipak Inter više !?

  • nisamneznamgdje 04.08.2019.

    Icardi postao kao neymar kad ga je Mbappe otjerao pri slikanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare