To je to što me zanima!

Inter iskorištava Realovu krizu: Uz Modrića žele Kovu i Kroosa

Real Madrid je u lošoj formi. Kriza traje već mjesecima, a Inter će to pokušati iskoristiti i uzeti im ponajbolje igrače. Beppe Marotta im je oteo Ronalda kad je bio u Juventusu, a sada želi Modrića dovesti u Inter
Vidi originalni članak

Inter i dalje ne odustaje od Luke Modrića. Štoviše, sada su proširili svoj Interes i uz hrvatskog kapetana zanimljivi su im i Mateo Kovačić te Toni Kroos, piše Tuttosport.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kampanju za dovođenje Modrića Inter je pokrenuo prošloga ljeta. Nudili su mu veću plaću, imali su podršku Lukinih suigrača Perišića i Brozovića, ali Real je najboljeg igrača svijeta ipak uspio nagovoriti na ostanak.

On je i dalje prva želja Intera, a na njegovom dovođenju radi novi sportski direktor "nerazzurra", Beppe Marotta. Osim Modrića, Inter je zainteresiran za još dvojicu veznjaka "kraljevskog kluba". 

Prvi je Mateo Kovačić koji je na posudbi u Chelseaju. Mateo nema preveliku želju vratiti se u Madrid u kojemu nikada nije imao pravu minutažu, zadovoljan je u Chelseaju i redovito igra. Ali ni ponuda bivšeg kluba vjerojatno ne bi bila nezanimljiva... Interu će u slučaju Kovačića najviše problema praviti konkurencija - Matea želi otkupiti Chelsea, a zainteresiran je i Tottenham.

Najteže bi Talijanima moglo biti sa Tonijem Kroosom koji ugovor s Realom ima do 2022. godine, a u njemu je i otkupna klauzula od 300 milijuna eura. I Marotta je svjestan da posao nije nimalo jednostavan, ali ne želi Kroosa izbrisati sa liste svojih želja.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Exterminator 08.01.2019.

    Jedno znam za sigurno , Modrić će i za 3 do 4 godine ako još bude igrao biti bolji igrač od Kove koji će tada biti u najboljim godinama

  • 07.01.2019.

    A platiti ce sa cime?

  • danko1471991 07.01.2019.

    Treba im sve igrače pokupovati i totalno ih uništiti i oslabiti da padnu u prosjek i borbu za ostanak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare