To je to što me zanima!

Inter je u katastrofalnom nizu, Perišić i dalje igra u lošoj formi

Nakon gola u igru je ušao Rafinha koji je prije nekoliko dana došao iz Barcelone. Inter je ovim remijem produžio niz od sedam utakmica bez pobjede te se s 44 boda nalaze na četvrtom mjestu
Vidi originalni članak

U 22. kolu talijanske Serie A Inter je na gostovanju remizirao protiv SPAL-a, 18. momčadi prvenstva.

U početnoj postavi Intera bili su Ivan Perišić te Marcelo Brozović, a u relativno nesadržajnom prvom poluvremenu najbolju priliku imao je Candreva u 18. minuti, no njegov je prizemni udarac obranio Meret.

Odmah na otvaranju drugog poluvremena, Inter je došao do vodstva. Loptu je s lijeve strane ubacio Cancelo, a loptu je u vlastitu mrežu poslao Vicari. SPAL se očekivano nakon primljenog gola otvorio, a time su ostavljali više slobodnog prostora u obrani. Milanski sastav je to dobro koristio kroz kontranapade, ali IcardiVecino Brozović ipak nisu uspjeli povećati vodstvo. 

SPAL je najbolju priliku imao u 79. minuti, ali grešku Handanovića nije iskoristio Paloschi. Međutim, u 90. minuti SPAL je došao do izjednačenja. Antenucci je ubacio s ruba kaznenog prostora, a glavom je zabio Paloschi.

Perišić se nije istaknuo u ovoj utakmici, navijači mu zamjeraju nezalaganje, a mogao je i bolje reagirati kod gola domaćih za izjednačenje.

Nakon gola u igru je ušao Rafinha koji je prije nekoliko dana došao iz Barcelone. Inter je ovim remijem produžio niz od sedam utakmica bez pobjede te se s 44 boda nalaze na četvrtom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • eroHercegovac 29.01.2018.

    Ovo neki kao duhoviti naslovi, na sto je Inter Spal, kao i onaj nisam se tomu Nadal? Malo profesionalnosti nebi skodilo.

  • El Tractor 28.01.2018.

    I još kažem da je raspored sljedećih 5 utakmica ajmo reći "povoljan" Ako se to u slučaju Intera može nazvati, znači imaš Spal, Crotone, Genou, Bolognu i Benevento, umjesto da uzmu dosta bodova oni zapnu na prvoj prepreci...čeka nas jako duga sezona i borba za 4 poziciju, ako ugrabe i to, ako ne, žalost ljuta...inače gledao sam samo drugo pol. i ono je bila sramota, a koliko čujem prvo je još gore bilo!

  • petar8 28.01.2018.

    Spaletti glavni krivac za ovu danasnju utakmicu. Dugo nisam vidio ovako lose vođenje utakmice. On se brani protiv spala,cuva rezultat...Rafinhu ubacu u nadoknadi. Stalno mu igraju isti panjevi...nerazumijem jel u Interu nesmije igrati nitko tko zna nogomet igrat ili samo panjevi

Komentiraj...
Vidi sve komentare