To je to što me zanima!

Inter juri prema tituli dok drugi kiksaju: Lukaku srušio Bolognu

Belgijac je bio jedini strijelac za Inter te tako nastavio utrku za titulu najboljeg strijelca Serie A s Cristianom Ronaldom. Lukaku je stigao do 20. pogotka, Portugalac je na 24.
Vidi originalni članak

Kiksao je Milan, kiksao je i Juve. No, ne i Inter na gostovanju kod Bologne.

POGLEDAJTE VIDEO: Lukaku na haklu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaši Intera napravili su još jedan korak ka osvajanju naslova prvaka Italije 1-0 (1-0) pobjedom kod Bologne u posljednjem susretu 29. kola Serie A.

Pogodak vrijedan tri boda postigao je Romelu Lukaku u 31. minuti kada je uspio ugurati loptu preko gol-linije nakon što mu je Ravaglia obranio prvi pokušaj. Belgijac tako nastavlja utrku za titulu najboljeg strijelca s Cristianom Ronaldom. Lukaku je stigao do 20. pogotka, Portugalac je na 24.

Marcelo Brozović odigrao je čitav susret za Inter dok Ivan Perišić nije konkurirao za nastup.

Vodeći Inter sada ima 68 bodova, osam više uz utakmicu manje od drugog Milana koji je ranije u subotu odigrao 1-1 protiv Sampdorije, a 10 više uz također utakmicu manje od treće Atalante. Juventus je kiksom u gradskom derbiju protiv Torina (2-2) pao na četvrto mjesto i ima isto bodova kao i peti Napoli (56).

Bologna je 11. s 34 boda.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Zmar117 04.04.2021.

    3 puta prvaci Europe ,3 puta osvojili Kup UEFA,3 puta svjetski klupski prvaci.18 puta prvaci Italije,7 kupova...Lanjski finalisti EL...Klub je po prodaji dresova među TOP 10 klubova u svijetu....Neznam ćemu podrugljivost u komentiranju tog kluba...

  • Trump Jong Un 04.04.2021.

    Davno sam rekao; ko želi iole dobar rezultat mora imati barem 2 Hrvata u momčadi, Inter me poslušao

  • lajh1985 03.04.2021.

    ako ove godine ne osvoje seriu a bolje da zapru klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare