To je to što me zanima!

Inter ne odustaje: Luku dovodi čovjek koji je doveo Ronalda?!

Inter će ove zime ponovno pokušati dovesti Luku Modrića, a na čelu pregovora trebao bi biti talijanski stručnjak Giuseppe Marotta koji je već uspio u pregovorima s Realom kad je na ljeto u Juventus doveo Ronalda
Vidi originalni članak

Ako je mogao dovesti Ronalda, može i Modrića - logika je to kojom se vodi milanski Inter. Luka Modrić mogao bi ove zime postati igrač Intera jer bi u pregovore s njim trebao stupiti Giuseppe "Beppo" Marotta, čovjek koji je doveo Cristiana Ronalda u Juventus.

"Nerazzurri" su ove zime već pokušali dovesti Modrića, ali Real je rekao kako Modrić nije na prodaju. Talijani ne planiraju odustati već će preko pojačanja u pregovaračkom dijelu pokušati doći do pojačanja na terenu.

Kako prenosi talijanski Tuttosport, Inter će u sljedećih nekoliko dana predstaviti 61-godišnjeg Marottu koji bi svojim znanjem i iskustvom trebao pomoći Interu kao što je pomogao Juventusu i nakon Ronalda dovesti još jednog igrača Reala u Serie A.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Burek_sa_sirom 30.10.2018.

    inter ga je vec probao dovesti ove zime? a novinar stanuje u australiji pa mu je bila zia u kolovozu ili?

  • JensenColt 30.10.2018.

    Ne može on ništa bez ronalda, sada se vidi da one to što je zahvaljujući ronaldu, a ne ronaldo zahvaljujući lukici! ronaldo u juveu rastura i bez njega a njemu baš i ne ide bez ronalda!

  • 30.10.2018.

    A zašto nije igrao protiv Barce,Suarez je za njega dinosaur

Komentiraj...
Vidi sve komentare