To je to što me zanima!

Virus gasi Inter? Zaprešićani pred kolapsom, trener otišao

Prema Petrovićevim riječima, kada je iste priopćio kapetanu Komnenu Andriću i dokapetanu Igoru Postonjskom, cijela je svlačionica ostala bez riječi. Što će biti s njima, to sad nitko ne zna
Vidi originalni članak

Korona virus, čini se, uzima i prvu klupsku žrtvu u HNL-u. Inter Zaprešić ušao je u teško razdoblje, klub je napustio trener Željko Petrović, ali i, još važnije, zbog opstojnosti kluba, glavni izvor financiranja, grupacija oko menadžera Velibora Kvrgića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ista je zimus uložila u Inter, međutim, pandemija korona virusa zaustavila je sve buduće planove.

- Na žalost, moj je posao u Interu završen. Nazvao me Kvrgić i rekao mi je da zbog neizvjesne situacije uzrokovane korona virusom više nije u mogućnosti sa svojim partnerima investirati u klub. Moj je ugovor, inače, trajao do 30. svibnja, međutim rekli su mi kako nema potrebe da ostajem u Interu, budući da više neće financirati klub. A oni su me i doveli u Inter, rekli su mi da ne mogu ostvariti ono što su obećali te da je ovaj sporazumni raskid najbolje rješenje u ovako teškoj situaciji - objasnio je situaciju Petrović, prenose Sportske novosti.

HNS O NASTAVKU HNL-A Imamo termine: HNL će se možda igrati sve do kolovoza

Prema njegovim riječima, kada je iste priopćio kapetanu Komnenu Andriću i dokapetanu Igoru Postonjskom, cijela je svlačionica ostala bez riječi. Što će biti s njima, to sad nitko ne zna.

KVIZ O HNL-U Kažete za sebe da ste HNL znalac? Imamo za vas kviz!

- Želio bih se zahvaliti svim ljudima u Interu s kojima sam surađivao u ovih nekoliko mjeseci. Posebno bih pozdravio tetu koja je brinula o nama kao da smo njeni sinovi! Upoznao sam fantastične ljude i ovo je za mene bilo lijepo iskustvo, žao mi je što je ovako završilo, što nas je ova pošast prekinula u zajedničkom poslu. Bio sam toliko sretan što sam opet mogao raditi u Hrvatskoj, vidjeti prekrasni Zagreb, ali protiv više sile ne možemo. Interu želim sve najbolje i možda nam se putevi opet negdje ukriže - na kraju je poželio Petrović.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • frane555 12.04.2020.

    Zagrebacka prva liga ha ha ha da nema Dalmatinaca ko bi igra u repki Pa naravno braća Mamići Forza ISTRA

  • 10.04.2020.

    Izgleda da se tramvaj liga pocela narusavati.

  • cule123 09.04.2020.

    kupit ce mamic nekog igraca za par milja kuna i ubacit novac potreban za prezivljavanje, kao nedavno s andricem..kao sto je to radio sa sibenikom, zadrom, cibalijom, nekadasnjom rijekom, istrom..i onda se jos uvijek nadu neki pametnjakovici koji pricaju protiv mamica

Komentiraj...
Vidi sve komentare