To je to što me zanima!

Inter 'pao' na Meazzi: Novara opet kobna za 'nerazzurre'

Inter je izgubio u 23. kolu talijanske Serie A. Novopečeni prvoligaš Novara još jednom je bio koban za 'nerazzure'. Gosti su slavili na Meazzi golom Caracciola
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera doživjeli su novi šok u 23. kolu talijanskog nogometnog prvenstva. Na Giuseppe Meazzi su poraženi od Novare s 1-0, te su tako pretrpili i četvrti poraz u posljednjih pet utakmica.

U posljednja četiri kola Serie A "nerazzurri" su osvojili tek jedan bod (protiv Palerma 4-4), a poraz od Novare bio im je drugi u sezoni od novog prvoligaša budući su u gostima izgubili 3-1 još u rujnu prošle godine.

Jedini gol na susretu zabio je iz kontranapada Andrea Caracciolo u 56. minuti. U jednom od rijetkih pokušaja Novare Jeda je asistirao Caracciolu, a ovaj je odapeo izvan ruba kaznenog prostora i pronašao donji desni kut vratara Julija Cesara. Bio je to gol koji je posljednjeplasiranom klubu Serie A donio tek treću pobjedu sezone, a drugu protiv Intera.

Malo Interu vrijedi dominacija u posjedu lopte (70%-30%), udacima prema golu (30-6) kada njihovi napadači nisu uspjeli zatresti gol iz brojnih prilika. Samo u završnici Inter je uspio pogoditi gredu (Sneijder u 88. minuti) i promašiti zicera (Pazzini u 93.), a valja reći i da je od 80. minute igrao s igračem više nakon isključenja Ivana Radovanovića.

U preostale dvije utakmice Atalanta je u Bergamu odigrala miroljubivih 0-0 protiv Leccea, dok je Catania pregazila Genou kod kuće s 4-0 uz dva gola Argentinca Pabla Barrientosa.

Još u subotu odgođeni su za danas predviđeni dvoboji Bologne i Juventusa i Parme i Fiorentine zbog novonapadalog snijega.

Serie A, 23. kolo:

Atalanta – Lecce 0-0

Catania – Genoa 4-0 (Lodi 7-11m, Barrientos 49, 52, Bergessio 62)

Inter – Novara 0-1 (Caracciolo 56)


Idi na 24sata

Komentari 55

  • globus 13.02.2012.

    Interu se događa isto ono što se događalo Juventusu zadnje dvije sezone. Dođe neka Novara, Chievo, Bologna ili Parma i dobiju usred Torina skoro bez problema. Što je još gore uoči susreta i najavljuju 3 boda u Torinu, koda gostuju Ceseni. Inter je ove godine izgubio skoro sav respekt cijele lige i zato se događa ovo što se događa. Juventus se uspio izvući iz toga i to na nevjerojatan način, tako da su ove godine izjave trenera uoči puta u Torino približno: ''Moramo dati sve od sebe kako bi došli barem do boda, jer Juve ima moćnu momčad i bit će jako teško, najteže gostovanje ove godine.'' Juve se konačno vratio na stare staze slave i kao što smo i navikli prije izbacivanja u Serie B opet se vodi borba između Milana i Juventusa za Scudetto i meni je kao Juventusovom navijaču to najdraže. Neka bolji pobijedi

  • prelip san 13.02.2012.

    haha niste mi jasni vi koji govorite "na sta je inter spao" pa nije on nigdi "spao", on je upravo tu di mu je i misto :))))

  • juvetiamo 12.02.2012.

    dao bog da ispali u Serie B

Komentiraj...
Vidi sve komentare