To je to što me zanima!

Inter se jedva spasio blamaže, Cibalia slavila u produžecima...

U prvim susretima šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa dalje su prošli prvoligaški klubovi Dinamo, Inter, Cibalia i Lokomotiva, te drugoligaš NK Šibenik...
Vidi originalni članak

Dinamo, Inter, Cibalia i Lokomotiva izboril su prolazak u šesnaestini finala Kupa. Prošao je i drugoligaš Šibenik. Dinamo je slavio protiv Velog Vrha 5-0.

Među 16 najboljih u Kupu je prošla i Lokomotiva koja je s 2-1 pobijedila na gostovanju kod niželigaša Krka. U prvom dijelu su strijelci za "lokose" bili Bočkaj i Grezda, a u nastavku je zagrebačka momčad primila gol, ali i zadržala pobjedu. 

Uzbudljivo je bilo u Bijelom Brdu gdje je zaprešićki Inter prošao s 3-2, a čak su tri gola pala u samoj završnici. Inter je u 88. minuti poveo s 2-1 golom Makedonca Altipamarskovskog, domaći BSK je izjednačio u 90., a u drugoj minuti sudačke nadoknade Jakov Puljić je svojim drugim golom donio pobjedu i prolaz Interu.  

Cibalia je tek u produžetku slomila otpor domaćeg Samobora nakon što je u regularnom dijelu bilo 1-1. U dodatnom vremenu Vinkovčani su iskoristili igrača više i zabili čak pet golova za prolaz. 

I u Čakovcu je produžetak odlučio konačnog pobjednika nakon što su domaće Međimurje i Šibenik u 90 minuta odigrali 1-1. Šibenčani su do pobjede i osmine finala došli golom u 120. minuti. 

1/16 finala Kupa:

Veli Vrh - Dinamo 0-5
Međimurje - Šibenik 1-2 (nakon produžetaka)
Bijelo Brdo - Inter 2-3
NK Krk - Lokomotiva 1-2
Samobor - Cibalia 1-6 (nakon produžetaka)

U srijedu se sastaju:

Jalžabet - Hajduk, Croatia Đakovo - Rijeka, Varaždin - Slaven Belupo, Vukovar 1991 - Osijek, Slavija Pleternica - Split, Neretvanac - Istra 1961, Bjelovar - Zagreb, Solin - Zadar, Libertas Novska  - Vinogradar, Rudeš - GOŠK Dubrovnik, Novigrad - Zelina (sve utakmice počinju u 15.30 sati)

Idi na 24sata

Komentari 12

  • It's kišing 20.09.2016.

    Citiram: "Lokomotiva je pobjedila nizeligasa Krka s 2:1, strijelci za lokose bili su Bockaj i Grezda, a u nastavku je zagrebacka momcad primila gol"... Pa zar jedan Krk ne zasluzuje da se napise da je "Krk zabio gol prvoligasu", nego pisete da je zagrebacka momcad dobila gol...drugo...kad vec pisete strijelce za lokomotivu, zar se ne moze napisat i strijelac za Krk...trece bio sam poslovno danas na Krku pa smo ostali pogledat tekmu...mogli ste onda točno napisat da se Lokomotiva grcevito provukla protiv treceligasa... Krk u svim segmentima bio bolji samo je falilo malo srece...

  • jmdelpotro 20.09.2016.

    Šta je ovo Samobor-Cibalia 1;6 nakon produzetaka? Hahahahahahahahahahaha

  • medenii 20.09.2016.

    zbilja ste se potrudili clanak i strijelce napisati, samobor vodio dobar dio tekme cibaliu, inter se poguralo...sutra nam samo stavite link sa rezultata pa da sami vidimo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare