Obavijesti

Sport

Komentari 12

Inter se jedva spasio blamaže, Cibalia slavila u produžecima...

Inter se jedva spasio blamaže, Cibalia slavila u produžecima...
1

U prvim susretima šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa dalje su prošli prvoligaški klubovi Dinamo, Inter, Cibalia i Lokomotiva, te drugoligaš NK Šibenik...

VIDEO

Dinamo, Inter, Cibalia i Lokomotiva izboril su prolazak u šesnaestini finala Kupa. Prošao je i drugoligaš Šibenik. Dinamo je slavio protiv Velog Vrha 5-0.

Među 16 najboljih u Kupu je prošla i Lokomotiva koja je s 2-1 pobijedila na gostovanju kod niželigaša Krka. U prvom dijelu su strijelci za "lokose" bili Bočkaj i Grezda, a u nastavku je zagrebačka momčad primila gol, ali i zadržala pobjedu. 

Uzbudljivo je bilo u Bijelom Brdu gdje je zaprešićki Inter prošao s 3-2, a čak su tri gola pala u samoj završnici. Inter je u 88. minuti poveo s 2-1 golom Makedonca Altipamarskovskog, domaći BSK je izjednačio u 90., a u drugoj minuti sudačke nadoknade Jakov Puljić je svojim drugim golom donio pobjedu i prolaz Interu.  

Cibalia je tek u produžetku slomila otpor domaćeg Samobora nakon što je u regularnom dijelu bilo 1-1. U dodatnom vremenu Vinkovčani su iskoristili igrača više i zabili čak pet golova za prolaz. 

I u Čakovcu je produžetak odlučio konačnog pobjednika nakon što su domaće Međimurje i Šibenik u 90 minuta odigrali 1-1. Šibenčani su do pobjede i osmine finala došli golom u 120. minuti. 

1/16 finala Kupa:

Veli Vrh - Dinamo 0-5
Međimurje - Šibenik 1-2 (nakon produžetaka)
Bijelo Brdo - Inter 2-3
NK Krk - Lokomotiva 1-2
Samobor - Cibalia 1-6 (nakon produžetaka)

U srijedu se sastaju:

Jalžabet - Hajduk, Croatia Đakovo - Rijeka, Varaždin - Slaven Belupo, Vukovar 1991 - Osijek, Slavija Pleternica - Split, Neretvanac - Istra 1961, Bjelovar - Zagreb, Solin - Zadar, Libertas Novska  - Vinogradar, Rudeš - GOŠK Dubrovnik, Novigrad - Zelina (sve utakmice počinju u 15.30 sati)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići