To je to što me zanima!

Inter u derbiju pobijedio Napoli i postao prvi pratitelj Juvea...

U derbiju 16. kola Serie A Inter je na Guiseppe Meazzi pobijedio Napoli 2-1 i tako ih preskočio na prvenstvenoj ljestvici. Za 'nerazzurre' su golove zabili Guarin i Milito
Vidi originalni članak

Inter je u derbiju 16. kola pobijedio Napoli 2-1 i tako ih preskočio na prvenstvenoj ljestvici. 

Utakmica za Inter nije mogla bolje početi. Poveli su već u 8. minuti. Cassano je nabacio iz kornera, a na drugoj strani obrana Napolija zaboravila je Fredyja Guarina, koji udarcem iz prve pogađa za vodstvo 'nerazzurra' 1-0.

Na novi gol navijači su čekali do 39. minute, kada je Guarin dao loptu za Diega Milita, koji iako s čuvarom na leđima pogađa mrežu golmana Napolija De Sanctisa.

Gosti su u nastavak krenuli puno odlučnije, a nagrada je stigla već u 54. minuti. Nakon ubacivanje s lijeve strane, prvo je pucao Pandev, ali je Handanovič to kratko odbio. Lopta je došla do Edisona Cavanija na drugoj vratnici, koji ju zakucava u gol za 2-1.

Veliku priliku za izjednačenje Napoli je imao u 86. minuti kada je nakon ubacivanja s desne strane sam u kaznenom prostoru Intera ostao Maggio, ali je njegov udarac glavom išao točno u Handanoviča.

U 89. minuti Palacio je mogao riješiti pitanje pobjednika, ali je njegov udarac prohujao pokraj stative De Sanctisova gola. 

Marko Livaja cijeli susret gledao je klupe za pričuve.

Interu je ovo 11. pobjeda u sezoni te je sada s 34 boda postao prvi pratitelj Juventusa, koji im 'bježi' četiri boda. Napoli je pao na treće mjesto s 33 boda.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • WOMANIZER 10.12.2012.

    dobro je!

  • zAG0R 10.12.2012.

    PAZZA INTER AMALA !!!!!!!!!!

  • Yassa 09.12.2012.

    ovaj inter igra i uvjek pobjedi kada nebi trebao

Komentiraj...
Vidi sve komentare