To je to što me zanima!

Inter zove, uskoro pripreme: Brozović mora natrag u Milano

Nezamjenjivi hrvatski veznjak i još šestorica Interovih stranaca moraju se vratiti u Milano. Slijedi im dvotjedna izolacija pa trotjedne pripreme za nastavak ove lude nogometne sezone
Vidi originalni članak

Handanović, Lukaku, Eriksen, Young, Moses, Godin i - Marcelo Brozović. Premda se nastavak Serie A još ne nazire, Inter gleda unaprijed i sedmorici stranaca koji su nakon 14-dnevne karantene otišli u svoje domovine, poslao je zapovijed: svi u Milano.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Italija je bila glavni izvor horor vijesti, a baš Lombardija čiji je Milano glavni grad, tjednima je bila 'jedna velika crna kronika'. Marcelo se u Hrvatsku vratio neposredno nakon potresa u Zagrebu, a sada mora natrag.

I procedura je ista. Avionom, klupskim ili privatnim, u Milano pa dva tjedna obvezne izolacije pa - pripreme za nastavak ove lude, nikad doživljene sezone. Za povratak u kakvu-takvu formu te mini pripreme ne bi smjele biti kraće od tri tjedna.

Inače, talijanski mediji podijelili su kompletnu Interovu igračku momčad na važne igrače, one u drugom planu i - nezamjenjive. U zadnjoj skupini su: slovenski golman Handanović, nizozemski stoper de Vrij i hrvatski play-maker Brozović.

Nije velika razlika ako igra Sensi ili Eriksen, Moses ili Candreva, Lukaku ili Martinez, Škriniar ili Godin... Ali bez Brozovića se - ne može.

Tvrdi to i urugvajski veznjak Matias Vecino:

- Brozović je za mene najbolji igrač u našoj momčadi. Osim toga, gledajući izvana može vam se činiti drukčije, ali Marcelo je uz to i posebno sjajna osoba - napisao je Urugvajac na Twitteru.

Inače, vodstvo Serie A je odlučilo da će se natjecanje nastaviti kada to dozvole zdravstveni uvjeti u Italiji, zemlji među onima koje su najviše pogođene pandemijom korona virusa.

Prekinuto je 9. ožujka, a do kraja sezone ostalo je za odigrati još 12 kola. Također, trebaju se odigrati još četiri zaostale utakmice iz veljače, te uzvratni susreti polufinala kupa. Kad se nastavi, sve skupa bi moglo trajati sve do listopada.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bili_os 07.04.2020.

    Tooooo,dajte nam nogometa,kladionica i birtija,vec sam zaboravio kakav je to predivan osjecaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare