To je to što me zanima!

Interove spektakularne prinove ostale bez Europe zbog FFP-a!

Na popisu za Europu su zato Candreva, Banega i Ansaldi od pojačanja. Klub je preuzela Suning grupa koja je spremna na velika ulaganja, no to se mora odrađivati smisleno i taktično kako se ne bi prekršio FFP
Vidi originalni članak

Inter je u jednom danu potrošio 70 milijuna eura na dva spektakularna pojačanja. Uložio je milanski klub ogroman novac u portugalskog veznjaka Joao Marija te novu brazilsku senzaciju, Gabriela 'Gabigola' Barbosu. Prije tog transfera uspjeli su dovesti iz Lazija ponajboljeg talijanskog reprezentativca, Antonija Candrevu.

Sve to aktiviralo je priču o financijskom fair-playu, pa ih Inter nije smio registrirati za Europsku ligu. Na popisu također nema niti lanjskog kapitalca, francuskog veznjaka Geoffreyja Kondogbije.

Također, nisu registrirali niti Crnogorca Stevana Jovetića koji je i dalje na posudbi iz Manchester Cityja, pa ukoliko napadač odigra i minute ubuduće za Inter, aktivirati će se klauzulu po kojoj će obavezno morati otkupiti njegov ugovor od 'građana' za 14,5 milijuna eura!

Na popisu za Europu su zato Candreva, Banega i Ansaldi od pojačanja. Klub je preuzela Suning grupa koja je spremna na velika ulaganja, no to se mora odrađivati smisleno i taktično kako se ne bi prekršila pravila fair-playja. 

Perišićev i Brozović klub se nalazi u skupini K Europske lige zajedno sa praškom Spartom, Southamptonom i Hapoel Beer Shevom.
 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • --- DAVOR --- 02.09.2016.

    Ovim Interom ko da upravlja Hajdukova uprava.

  • optimusp300 02.09.2016.

    gledao sam sad zadnju tekmu Intera,pa Bože dragi ja to stvarno nemogu razumjet gdje oni nalaze ta pojačanja i koliko ih još plaćaju pa to nema veze s vezom..jedino ko tamo valja je Handanović,ovi naši,Miranda i onaj mali Icardi ajd tu i tam nešt odigra!

  • justEd 02.09.2016.

    sad se pera i brozo u zimi sele i propast intera nema motivacije

Komentiraj...
Vidi sve komentare