To je to što me zanima!

Interu tek bod protiv Cesene, Kovačiću 66', Brozoviću klupa

Nogometaši Intera odigrali su 1-1 protiv Cesene u 27. kolu Serie A. Mateo Kovačić ušao je u 24. minuti, dok je Marcelo Brozović cijeli dvoboj pratio među pričuvama...
Vidi originalni članak

Utakmica protiv Cesene trebala je Interu poslužiti za podizanje samopouzdanja uoči uzvrata osmine finala Europske lige te nastavak borbe za europske pozicije, no pokazala se novim kiksom momčadi Roberta Mancinija. "Nerazurri" i pretposljednja momčad lige odigrali su 1-1 na Giuseppe Meazzi.

Obojicu hrvatskih reprezentativaca u svojim redovima, Matea Kovačića i Marcela Brozovića, Mancini je ostavio na klupi na početku utakmice. No planovi su mu se izjalovili u 24. minuti kad se ozlijedio Xherdan Shaqiri, a umjesto njega priliku dobio Kovačić.

Koliko je slabo Inter igrao govori podatak da tijekom prvog poluvremena nije uputio nijedan udarac u okvir Cesenina gola. Gosti su strpljivo čekali svoju šansu i dočekali je u 30. minuti. Gregorie Defrel pobjegao je čuvarima i lijepim lobom preko Handanoviča zabio za vodstvo Cesene.

Mancini je u svlačionici tijekom poluvremena imao štošta poručiti svojim igračima, a oni su mu na travnjaku odgovorili golom već u 48. minuti. Icardi je ubacio s desne strane, a Rodrigo Palacio pogodio za izjednačenje. Do kraja utakmice praktički se igralo na jedan gol, onaj gostujući, redale su se šanse Palacija, Icardija, Guarína, Podolskog i Matea Kovačića, ali lopta jednostavno nije htjela ući.

Ovim remijem Inter je napredovao na sedmo mjesto s 37 bodova, koliko ima i Genoa, ali uz utakmicu manje. Cesena je na 19. mjestu s 21 bodom, četiri manje od sigurne zone.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • hrvatska u srcu 16.03.2015.

    gadno sam se zeznio! mislio sam da će odigrati brozović još koju utakmicu pa će ga onda šutnuti na klupu ali odletio je prije nego sam se nadao

  • Kale31 16.03.2015.

    Ovo vise nema smisla,cekam ga za 656 kuna i opet me sjeb... ali opet sam ga stavio na listic i vise mi ga je dosta! stalno se nadam ajd doma ce dobit ali ni to nemogu,na moj listic vise nikada i amen!

  • MARLES 16.03.2015.

    Podolski taj mi u Dinamu nebi igro,kao guarin obi hernanes i ostala bagra,kakav Inter nevjerujem i onda citam inter oce kupit toulalana pa jao

Komentiraj...
Vidi sve komentare