To je to što me zanima!

Intervju Beckera od 500.000 €: Dvaput su me u zatvoru htjeli ubiti, molio sam da dođe Klopp

Naučio sam tešku, skupu i vrlo bolnu lekciju. No, sve me ovo naučilo nečem važnom i dobrom. Neke se stvari događaju s razlogom, rekao je legendarni tenisač nakon izlaska iz zatvora
Vidi originalni članak

Legendarni Boris Becker (55) izašao je iz zatvora i započeo novi život nakon što je osuđen na dvije i pol godine ležanja u ćeliji zbog skrivanja vrijedne imovine i proglašenog bankrota.

Becker, inače šesterostruki osvajač Grand Slam turnira, dao je veliki intervju za njemačku televiziju SAT.1 gdje je pričao o svojem iskustvu. Za razgovor je plaćen čak 500 000 eura, što će mu pomoći da "stane na noge" nakon zatvorske kazne. 

A BIO U BANKROTU... Becker izašao iz zatvora, obojio kosu i odmah napunio račun: Za intervju dobio 4 milijuna kn!

Otkrio je i kako je dvaput umalo izgubio život u zatvoru.

- Mislio sam da ću izgubiti život u Wandsworthu. Netko je htio moj kaput i novac. Prijetio je da će me ubiti ako ne dobije što je tražio. Kasnije sam saznao da se radilo o ubojici.

- U Huntercombeu je drugi ubojica rekao da me želi ubiti i da će to učiniti to ako mu ne dozvolim da opere moju prljavu odjeću. To je bilo nedavno, u listopadu i kada mi je to rekao, tresao mi se pladanj za hranu u rukama. 

IDE NA UVJETNU Boris Becker izašao iz zatvora: Odmah ga poslali u Njemačku

Idući je dan pao na koljena ispred mene, ispričao se, poljubio mi ruku i dodao kako me poštuje - ispričao je Becker.

Imao je pravo na dvije posjete mjesečno, a htio je da ga posjeti trener Liverpoola Jürgen Klopp (55)

- Dobri smo prijatelji, dao sam njegovo ime vlastima, ali rekli su da ne može doći u posjetu zato što je previše poznat i bili su zabrinuti za njegovu sigurnost. Imao sam pravo na dvije posjete u mjesecu, morao sam dati neka imena vlastima, ali to je veoma spor proces.

Nijemac je deportiran iz Velike Britanije, gdje je odslužio kaznu u zatvorima Wandsworth i Huntercombe, i na 'Otok' se neće moći vratiti u idućem desetljeću.

Međutim, ispred njega je sada novi život, a Becker je naučio neke važne životne lekcije. Tako je u vremenu provedenom u zatvoru svladao ovisnost o alkoholu, a doveo se i u bolju tjelesnu formu nakon što je smršavio više od deset kila.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vuk2022 21.12.2022.

    "Druga ubojica je rekla" - jeste li vi stvarno to napisali??!!! Pa gdje nalazite te intelektualce??!!

  • 21.12.2022.

    On je zalostan primjer,...Bavio se sportom, zdravo zivio, (mozda)...a ocito, uzalud mu sve....

  • DeGogi 21.12.2022.

    500.000€ taman dosta za dva tjedna. jednog dana će završiti na Njemačkoj socijali od 500€ mjesečno i opet ostad dužan 10 do 20 milja € jer se od 14. godine nije više razvijao

Komentiraj...
Vidi sve komentare