To je to što me zanima!

Ipak će voditi Hajduk u derbiju: Krstičeviću kazna 8000 kuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mišo Krstičević ipak će voditi Hajduk u nedjeljnom derbiju na Poljudu protiv Dinama. Disciplinski sudac Krešimir Vlajčević smilovao mu se i kaznio ga s 8000 kuna
Vidi originalni članak

Hajdukov glavni trener Mišo Krstičević ipak će sjediti na klupi 'bilih' u najvećem derbiju hrvatskog nogometa. Krstičeviću je zbog crvenog kartona u utakmici protiv Slaven Belupa u Koprivnici prijetila kazna zabrane vođenja utakmice, no disciplinski sudac Krešimir Vlajčević smilovao se Hajdukovom stručnjaku.

Kaznio ga je sa 8000 kuna koje Hajduk mora uplatiti u blagajnu Prve HNL, no s obzirom na to kakva mu je kazna prijetila, Mišo je vjerojatno itekako zahvalan na 'rođendanskom poklonu'.

Podsjetimo, Krstičević je crveni karton u Koprivnici dobio nakon što je iznerviran nogom udario u snijeg. Miši je ovo treća novčana kazna, no sjedit će na poljudskoj klupi u derbiju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 11 BILI 20.02.2013.

    jadni snig mora da je pritrpija dusevne boli.

  • drmm 20.02.2013.

    Eto,opet vam je Z pomogao...da u nedelju ne cvilite...da ste izgubili...jer trener nije bio na klupi...!!!

  • 24 SATA NON-STOP 20.02.2013.

    Daj mi plave boje za nebo i more Kolur armelina za sumrak i zore Kukod kapju sure za sve lipe škoje Da nacrtan sliku, kvadar duše moje........... Letratat ću smokvu, trs i sunce zlatno Dalmaciju rastrit ću na bilo platno Nek u fundamentu kvadra duše moje Ispo` svega diše platno bile boje............. Sve se, sve se boje Dalmacije moje Kroz tugu i sriću u bilu utiču Svi dani od slave, ponosa, rišpeta Slili se u bilu boju od dišpeta............... Sve se, sve se boje Dalmacije moje Kroz tugu i sriću u bilu utiču Sto godina strepnji, jubavi i druka Slilo se u bilu boju od Hajduka!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare