To je to što me zanima!

Ipak neće na 'vatrene' u Kataru: Halilhodžić čeka potvrdu otkaza

U narednim bi danima Halilhodžić i službeno trebao biti smijenjen s klupe Maroka pa će mu se ponoviti slučaj s Obalom Bjelokosti kad ih je odveo na SP pa ih tamo na kraju nije vodio 2010. godine
Vidi originalni članak

Svima je već postalo jasno da se Vahidu Halilhodžiću (69) 'sapuna daska' u marokanskoj nogometnoj reprezentaciji, a nakon što su o otkazu s klupe afričke momčadi pisali brojni europski mediji, sad je o tome pisao i francuski L'Equipe. Predsjednik tamošnjeg Saveza Fouzi Lekjaa navodno je dao obećanje igračima te će razgovarati s bosanskohercegovačkim stručnjakom i sporazumno dogovoriti raskid.

PROMJENA NA VIDIKU Vaha čeka Alžir, a već ga zovu u drugu zemlju: Vodit će zvijezdu?

Podsjetimo, Vaha je odveo Maroko na nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine gdje će igrati u skupini s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom, ali očito na klupi neće biti. Svojevremeno je otpisao neke marokanske zvijezde poput Hakima Ziyecha (Chelsea), Noussaira Mazraouija (Bayern), Adela Taarabta (Benfica) i Aminea Harita (Marseille) itd., a neke je vratio u momčad.

No, s nekima i dalje ne razgovara, a vjerojatno više ni neće biti potrebe. Tako bi u narednim danima Halilhodžić i službeno trebao biti smijenjen s klupe Maroka pa će mu se ponoviti slučaj s Obalom Bjelokosti kad ih je odveo na SP pa ih tamo na kraju nije vodio 2010. godine. 

Već je poznato i da bi mu nasljednik trebao biti Walid Regragui (46) koji je s Casablancom osvojio Afričku ligu prvaka. Susret Maroka i Hrvatske u Kataru na rasporedu je već 23. studenog u prvom kolu skupine F. 

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 11.08.2022.

    Vaha, Brko ne gubi ni jednu tekmu... Sorry :D

  • JA SAM TAJ 11.08.2022.

    Sada će ga opet trpati Dinamu. Valjda je za neke dovoljna jedina prednost što nisu Hrvati.

  • J.L.TORRENTE 11.08.2022.

    ajde da je vaha katolik pa bi razumio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare