Obavijesti

Sport

Komentari 4

Ipak neće na 'vatrene' u Kataru: Halilhodžić čeka potvrdu otkaza

Ipak neće na 'vatrene' u Kataru: Halilhodžić čeka potvrdu otkaza

U narednim bi danima Halilhodžić i službeno trebao biti smijenjen s klupe Maroka pa će mu se ponoviti slučaj s Obalom Bjelokosti kad ih je odveo na SP pa ih tamo na kraju nije vodio 2010. godine

Svima je već postalo jasno da se Vahidu Halilhodžiću (69) 'sapuna daska' u marokanskoj nogometnoj reprezentaciji, a nakon što su o otkazu s klupe afričke momčadi pisali brojni europski mediji, sad je o tome pisao i francuski L'Equipe. Predsjednik tamošnjeg Saveza Fouzi Lekjaa navodno je dao obećanje igračima te će razgovarati s bosanskohercegovačkim stručnjakom i sporazumno dogovoriti raskid.

Vaha čeka Alžir, a već ga zovu u drugu zemlju: Vodit će zvijezdu?
Vaha čeka Alžir, a već ga zovu u drugu zemlju: Vodit će zvijezdu?

Podsjetimo, Vaha je odveo Maroko na nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine gdje će igrati u skupini s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom, ali očito na klupi neće biti. Svojevremeno je otpisao neke marokanske zvijezde poput Hakima Ziyecha (Chelsea), Noussaira Mazraouija (Bayern), Adela Taarabta (Benfica) i Aminea Harita (Marseille) itd., a neke je vratio u momčad.

No, s nekima i dalje ne razgovara, a vjerojatno više ni neće biti potrebe. Tako bi u narednim danima Halilhodžić i službeno trebao biti smijenjen s klupe Maroka pa će mu se ponoviti slučaj s Obalom Bjelokosti kad ih je odveo na SP pa ih tamo na kraju nije vodio 2010. godine. 

Već je poznato i da bi mu nasljednik trebao biti Walid Regragui (46) koji je s Casablancom osvojio Afričku ligu prvaka. Susret Maroka i Hrvatske u Kataru na rasporedu je već 23. studenog u prvom kolu skupine F. 

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU