To je to što me zanima!

Ipak ništa od Dinama: Ognjen Vukojević blizu Olympiacosa

OGI NEĆE U ZAGREB Kijevljani su dobili ponudu grčkoga kluba za Ognjena Vukojevića. Veznjak se donedavno povezivao sa zagrebačkim Dinamom...
Vidi originalni članak

Od Vukojevićeva dolaska u Dinamo neće biti ništa. Hrvatski reprezentativac dobio je službenu ponudu Olympiacosa.

Trener kijevskog Dinama Oleg Blohin nije ljubitelj hrvatskih igrača - Vukojevića, Vide i Kranjčara - pa je naš trojac dosadašnje susrete češće provodio na tribinama nego na travnjaku. No kriza rezultata nagnala je Blohina da u posljednjem kolu protiv Tavrije ubaci Vukojevića i Vidu.

- Bili su najbolji na terenu, Blohin je time pokazao da je do sada griješio - pišu ukrajinski mediji.

Ogi i Vida odigrali su izvrsno i Dinamo je, nakon blamaže u prethodnim kolima, pobijedio 2-0. Gazda Surkis velik je obožavatelj Ogija i Vide, no kako je Blohin igračka legenda, progledavao mu je kroz prste. Nakon Tavrije u četiri oka mu je objasnio da je sastav nezamisliv bez Hrvata. 

Vukojevićeva igra ohladila je Surkisa, koji još razmišlja prihvatiti ili odbiti ponudu Olympiacosa. Grci su opasno zagrizli, Vukojević im je prvi “pick” za novu sezonu, no zadnju riječ ipak ima Surkis.

Domagoj Vida pokazao je zašto je doveden, a hrvatskom dvojcu, osim Blohina, na igri protiv Tavrije čestitao je i gazda kluba Surkis.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • KARMINTON77 20.08.2013.

    ognjene vrati se doma skuhali smo ti paštašutu :))))

  • Venucci 20.08.2013.

    neka dinamo forsira ademija, mislim da je veca korist nego dovoditi vukojevica

  • Mate Hajduk 20.08.2013.

    Nije budala da ide u dynamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare