To je to što me zanima!

Ipak ništa od Kovača u Herthi, klub doveo njemačku legendu

Sve sam razjasnio s Fredijem Bobićem i svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo. Spreman sam iskoristiti sve svoje iskustvo da pomognem Herthi da ostane u ligi, izjavio je Felix Magath
Vidi originalni članak

Felix Magath (68) preuzeo je klubu berlinskog kluba Herthe naslijedivši Tayfuna Korkuta. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hertha je pala na pretposljednje mjesto prvenstvene ljestvice nakon pet uzastopnih bundesligaških poraza. 

- Sve sam razjasnio s Fredijem Bobićem i svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo. Spreman sam iskoristiti sve svoje iskustvo da pomognem Herthi da ostane u ligi. Sada je važno da se svi u potpunosti usredotočimo na preostale utakmice - izjavio je Magath.

Podsjetimo, bivši hrvatski izbornik Niko Kovač bio je jedan od glavnih kandidata za preuzimanje Herthe, a navodno ga je sportski direktor kluba Fredi Bobić htio dovesti još u prosincu prošle godine dok je sjedio na klupi Monaca.

Krajem prosinca Kovač je dobio otkaz iz razloga što nije davao dovoljnu minutažu mladim igračima te od tada nije pronašao novi posao. 

Magath je trenersku ulogu u Bundesligi imao posljednji put prije deset godina na klupi Wolfsburga, a do sada je vodio HSV, Nürnberg, Werder, Frankfurt, Stuttgart, Bayern, Schalke, Fulham i Shandong Luneng. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 19.05.2022.

    Priglupa odluka staviti na klupu olinjalog starca u odnosu na našeg Niku koji je bio jako uspješan u Bundesligi, makar je meni i rezultat s Monacom (u prvoj sezoni) jako dobar rezultat. Ali tko ih šljivi čovjek će naći angažman.

Komentiraj...
Vidi sve komentare