To je to što me zanima!

Doznajemo: Moubandje ipak u Dinamu, potpisuje na tri godine

Nenad Bjelica konačno može odahnuti jer mu na mjesto lijevog beka stiže novo pojačanje. Potpisat će Švicarac François Moubandje koji je gledao svoje nove suigrače na utakmici protiv Rijeke u Superkupu
Vidi originalni članak

Kako ekskluzivno doznaju 24sata, švicarski branič François Moubandje (29) potpisat će trogodišnji ugovor za zagrebački Dinamo! O tome smo pisali prije dva mjeseca, a sad se posao formalizirao i Švicarac stiže na Maksimir.

Već je nekoliko dana slobodan igrač, još otkako mu je istekao ugovor s francuskim prvoligašem Toulouseom. Dugo se nećkao oko dolaska u Dinamo. Nije tajna da je bio prva želja 'modrih', ali je Moubandje prvo mudro poslušao ponude nekih bogatijih klubova poput Celte, Atletico Madrida i sličnih.

Ipak, shvatio je da će tamo teško do minutaže, a kad je Dinamu propalo dovođenje Eldara Ćivića koji je iznenađujuće otišao u Ferencvaroš, Moubandje je pristao doći u Zagreb i potpisati za hrvatskog prvaka.

Prema našim informacijama Švicarac kamerunskih korijena bio je u loži na utakmici Superkupa između Dinama i Rijeke, bio je oduševljen atmosferom na utakmici i trebao bi uskoro i staviti paraf na ugovor. 

Za reprezentaciju Švicarske odigrao je 21 utakmicu, u elitnom razredu francuskog nogometa ima 134 utakmice i njegovo golemo iskustvo zasigurno će pomoći osiromašenoj Dinamovoj lijevoj strani koja je ostala samo na Marinu Leovcu i priučenom lijevom beku Jošku Gvardiolu.

U svlačionici će ga dočekati kolega iz reprezentacije, napadač Mario Gavranović.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • JosipGvozden 15.07.2019.

    Dok ga Bijelica ustima bice express lijevo krilo

  • nostradamus 15.07.2019.

    Obrana je popunjena, ako dovedemo Ivanuseca mislim da smo kompleturani, iako mislim da nama fali vanserijski killer u napadu. I ako Livakovic ode treba nam golman svijetskog formata

  • Northrop 15.07.2019.

    Steta, znaci nista id ricce

Komentiraj...
Vidi sve komentare