To je to što me zanima!

Irci još pamte krađu: Henryja više nema, a i ne sudi Šveđanin

KRAĐA Francuska je u doigravanju za SP 2010. godine izbacila Irce nakon što je Henry prije asistencije za gol Gallasu igrao rukom. Irska i Francuska igraju danas od 15 sati
Vidi originalni članak

Nikad Irci neće zaboraviti studeni 2009. godine. Na Stade de Franceu su vodili 1-0, imali su sigurne penale u uzvratnoj utakmici doigravanja za Svjetsko prvenstvo, a onda ih je prevario veliki Thierry Henry.

Jedan od najvećih francuskih nogometaša svih vremena je u 103. minuti loptu primirio rukom, zatim ju je nogom spustio Gallasu, koji je zabio za 1-1.

Taj je gol Francuze odveo u Južnoafričku Republiku, a Irci su ostali u suzama. Sudio je Šveđanin Martin Hansson, a da stvar po Irce bude gora, golu je prethodilo i čisto zaleđe.

- Nema više Thierryja Henryja, a i ne sudi nam švedski sudac - pišu uoči velikog obračuna u Lyonu irski mediji.

Danas će od 15 sati pravdu dijeliti Talijan Nicola Rizzoli koji će valjda vidjeti ako bude “rukometa” na travnjaku.

Četiri su francuska igrača koja su sad u reprezentaciji započela utakmicu prije sedam godina. Od 21 sat u Toulouseu igraju Mađarska i Belgija.

Slovaci su Nijemce prije mjesec dobili s hendikepom

Njemačka i Slovačka svoju utakmicu osmine finala igraju danas od 18 sati u Lilleu. Ove su dvije reprezentacije 29. svibnja igrale prijateljsku utakmicu u Augsburgu. 

Nijemci su poveli, ali Slovaci su od 41. do 52. minute zabili tri gola i pobijedili su 3-1. “Elf” je igrao u jakom sastavu i taj je poraz sigurno dobra opomena za aktualne svjetske prvake. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • klokan_jack 26.06.2016.

    ajde irci pobjedite i malo me usečite !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare