To je to što me zanima!

Irci pitali FIFA-u: Možemo li mi biti 33. reprezentacija?

Irci su nakon ispadanja od Francuske u dodatnim kvalifikacijama prvo tražili ponavljanje utakmice. Sad traže da budu 33. reprezentacija na SP-u...
Vidi originalni članak

Možemo li biti 33. nacija na Svjetskom prvenstvu?, pisalo je u službenom dopisu Irskog nogometnog saveza kojeg su poslali FIFA-i, a s javnošću je sadržaj dopisa podijelio predsjednik Međunarodne nogometne federacije, Sepp Blatter, i to na konferenciji u Johannesburgu. O tom će prijedlogu FIFA-in izvršni odbor raspravljati u srijedu. Podsjećamo, već su odbili prijedlog Iraca o ponavljanju utakmice protiv Francuza. Irci se žale zbog teškog sudačkog previda kod odlučujućeg gola Francuza, odnosno očitog igranja rukom francuskog napadača Henryja. A da se slično ne bi ponovilo na SP-u u Africi, Sepp Blatter najavio je mogućnost povećavanja broja sudaca. Tako bi se u Južnoj Africi mogla naći još po dva suca više (jedan iza svakog gola). Sličan eksperiment iskušala je UEFA u utakmicama Europske lige.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jocika 30.11.2009.

    presedanom bi se ispravila nepravda,a ovo kaj se tiče da povećaju broj sudaca je obično sra.nje jer smo svi vidli kak to (ne)funkcionira :)

  • buffon_boy 30.11.2009.

    Ne podržajem Irce jer se ponašao kao Englezi... Nisu ni prvi ni zadnji kojima se dogodila nepravda.. ako nikom dosad nije ispunjena molba od klubova do reprezentacija zašto bi bila njima? Opet je to ono: jači od drugih!

  • nogometas05 30.11.2009.

    ma debilana..jbg sudac je pogrijesio,njegova je uzadnja i nema promjene odluka-nazalost vise srece drugi put

Komentiraj...
Vidi sve komentare