To je to što me zanima!

Irina Kirilova nova je izbornica odbojkaške reprezentacije

Predsjednik Hrvatske odbojkaške udruge za Večernji list je kazao kako je legendarna Kirilova jednoglasno izabrana za novu izbornicu ženske reprezntacije
Vidi originalni članak

Nekadašnja hrvatska odbojkaška reprezentativka, Ruskinja Irina Kirilova nova je izbornica hrvatskih odbojkašica. Upravni odbor Odbojkaške udruge jednoglasno je donio odluku da od sada Kirilova preuzima žensku  ekipu. Za Večernji list predsjednik Zdeslav Barač kazao je kako se Irina trenutno oporavlja u bolnici od viroze, te se nada da će ubrzo obratiti javnosti. 

Upravni odbor još nije imenovao izbornika muške reprezentacije, ali nagađa se da će to biti Rade Malević. Barač je to i potvrdio izjavom da se i tako zna tko će zasjesti na to mjesto. Tomislavu Čoškoviću isto tako nije odobren odlazak u Tursku, a u objašnjenju stoji da još nije sve dao hrvatskoj reprezentaciji.

Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 1

  • biatlon2 22.02.2011.

    Odlično. Ako se Malević stvarno vrača onda je logično da nisu pustili Čoškovića. S Malevićem možemo ponovno započeti uspon u vrh europske i svjetske odbojke. Nadam se da će sa njegovim povrtakom se vrati i svi oni koji su zbog lošeg dosadašnjeg vođenja saveza odbijali nastupati za reprezentaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare