To je to što me zanima!

Irski navijači pjevali uspavanku bebi koju je držao tata Francuz

Ovi Irci pokazali su kako se ponašaju pravi navijači koji su u Francusku doputovali zbog sporta. Pjevali su bebi koja je sjedila tati u krilu vlaku na Bordeaux
Vidi originalni članak

Putnici na vlaku za francuski grad Bordeaux imali su prizor za pamćenje. Irski navijači s pivama u rukama stajali su pored Francuza koji je u krilu držao bebu. U jednom trenu zapjevali su joj uspavanku. Putnici su uzimali mobitele u ruke i snimali.

Nakon prve pjesme uslijedila je kratka pauza pa su zapjevali drugu. Beba je bila toliko uzbuđena da nije znala na koju bi stranu prvo pogledala.

Ovi Irci pokazali su kako se ponašaju pravi navijači koji su u Francusku doputovali zbog sporta.

Pogledajte ih u videu:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lorna1989 20.06.2016.

    Legende hahaha

  • world 2 20.06.2016.

    Irci su veseljaci, bebica je imala sreću da još nisu i zaplesali kao riverdance :)

  • el magnifico 20.06.2016.

    Gledam i pratim po internetu videa tih navijača i iskreno,ovi Irci su nešto najjače što postoji. Opijaju se,uživaju ,ali su takooo ono pozitivno ludi da to nemože čovjek povjerovat. Ovo sada,pa su jednom sa Šveđanima u centru pjevali ABBA-in Dancing Queen, i tako to ,a jučer legendarna scena...jedan Irac, ali skupa sa nekih 100injak pajdaša, okružili jednu nepoznatu žensku na ulici koja se dopala tom tipu. Pjevali su joj i ko na nekoj utakmici navijali da ga poljubi ,što na kraju i je :D Ma zakon su!

Komentiraj...
Vidi sve komentare